Gelakte eend op z’n Chinees, geroosterde paddenstoelen en kastanjes

Gemiddeld
< 30 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 1 hele eend
- 1 citroen
- 40 g verse gember
- 1 bosje lente-uitjes
- 4 el droge sherry
- 1/2 kl fijn zout
- 1 kl steranijspoeder
- 1/2 kl kaneelpoeder
- 1/2 kl cayennepeper
- 3 el sojasaus
- 300 g bospaddenstoelen
- 150 g kastanjes zonder toevoeging
- 1 teentje knoflook
- 20 g boter
- zwarte peper
- zout
- 1 hele eend
- 1 citroen
- 40 g verse gember
- 1 bosje lente-uitjes
- 4 el droge sherry
- 1/2 kl fijn zout
- 1 kl steranijspoeder
- 1/2 kl kaneelpoeder
- 1/2 kl cayennepeper
- 3 el sojasaus
- 300 g bospaddenstoelen
- 150 g kastanjes zonder toevoeging
- 1 teentje knoflook
- 20 g boter
- zwarte peper