Recept zoekresultatenKipfilets tex-mex en Florida salade
Delhaize logo
  • Kipfilets tex-mex en Florida salade
Kipfilets tex-mex en Florida salade

Kipfilets tex-mex en Florida salade

Makkelijk
< 30 min.
0/5

Ingrediënten voorPorties

4 porties
  • 4 kipfilet
  • 2 avocado (eetklaar)
  • 2 roze pompelmoes
  • 1 krop Romeinse sla
  • 1 el taco kruidenmix (in zakje)
  • 125 g Bulgaarse yoghurt natuur
  • 2 el limoensap
  • 5 el olijfolie
  • 2 voorgebakken stokbrood
  • tabasco
  • peper
  • zout
  • 4 kipfilet
  • 2 avocado (eetklaar)
  • 2 roze pompelmoes
  • 1 krop Romeinse sla
  • 1 el taco kruidenmix (in zakje)
  • 125 g Bulgaarse yoghurt natuur
  • 2 el limoensap
  • 5 el olijfolie
  • 2 voorgebakken stokbrood
  • tabasco
  • peper
  • zout

Begin met koken

: 20 min
1
Verwarm de oven voor op th. 6 – 180°C. Bak de stokbroden volgens de aanwijzingen op de verpakking.
2
Meng de taco kruidenmix met 3 eetlepels olijfolie, strijk de kipfilets in met dit mengsel en bak ze in ongeveer 10 minuten aan beide kanten goudbruin op middelhoog vuur.
3
Mix intussen ¼ avocado met het limoensap, de yoghurt, 2 eetlepels olie en tabasco. Breng op smaak met peper en zout.
4
Schil de pompelmoezen tot op het vruchtvlees en snij de partjes tussen de vliezen uit. Snij de Romeinse sla in fijne reepjes en de avocado’s in plakjes. Verdeel alles over de borden.
5
Snij de kipfilets in dikke plakken en leg ze op de borden. Dien meteen op met het knapperig brood. Serveer de saus apart.
1
Verwarm de oven voor op th. 6 – 180°C. Bak de stokbroden volgens de aanwijzingen op de verpakking.
2
Meng de taco kruidenmix met 3 eetlepels olijfolie, strijk de kipfilets in met dit mengsel en bak ze in ongeveer 10 minuten aan beide kanten goudbruin op middelhoog vuur.
3
Mix intussen ¼ avocado met het limoensap, de yoghurt, 2 eetlepels olie en tabasco. Breng op smaak met peper en zout.
4
Schil de pompelmoezen tot op het vruchtvlees en snij de partjes tussen de vliezen uit. Snij de Romeinse sla in fijne reepjes en de avocado’s in plakjes. Verdeel alles over de borden.
5
Snij de kipfilets in dikke plakken en leg ze op de borden. Dien meteen op met het knapperig brood. Serveer de saus apart.

Score

Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Gluten vrij
Diner
Herfst,Winter
Hoofdgerecht

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Filet | Kip

Delhaize

Filet | Kip

600 gr

€7,80

Avocado

Delhaize

Avocado

1 st

€1,45

Pompelmoes | Rood | 1 st

Delhaize

Pompelmoes | Rood | 1 st

1 st

€0,99

Kropsla op kluit

Delhaize

Kropsla op kluit

1 st

€1,19

Mais | Notenmix

Delhaize

Mais | Notenmix

200 gr

Kleine Leeuw, kleine prijs

€2,09

Skyr | Yoghurt | Natuur

Arla

Skyr | Yoghurt | Natuur

150 gr

€1,75

Limoen | 1 st

Delhaize

Limoen | 1 st

1 st

€0,59

Witte stokbroden

Delhaize

Witte stokbroden

300 gr

Kleine Leeuw, kleine prijs

€0,69

Tabasco | Groene peper

Tabasco

Tabasco | Groene peper

6 cl

€3,79

Reeds in je keuken

Olijfolie | Extra vierge

Delhaize

Olijfolie | Extra vierge

50 cl

€4,95

Kruiden | Peper | Gemalen

365

Kruiden | Peper | Gemalen

100 gr

Kleine Leeuw, kleine prijs

€1,25

Zout | Keuken

365

Zout | Keuken

1 kg

Kleine Leeuw, kleine prijs

€0,35

Totaal:
€20,34