Overslaan
Delhaize logo

Welkom

Naar mijn profiel
0

Belangrijk berichtProductterugroeping - Delhaize vraagt haar klanten om de producten « Groentechips (zeezout) van het merk Delhaize Bio » en « Chips stripes & blues sea salt van het merk Terra » niet te consumeren en terug te brengen naar een verkooppunt.Lees meer >

Recept zoekresultatenKipfilets tex-mex en Florida salade
Delhaize logo
  • Kipfilets tex-mex en Florida salade

Kipfilets tex-mex en Florida salade

Moeilijkheid

Makkelijk

Duur

< 30 min.

Budget

Score

Nog niet beoordeeld
Gluten vrij
Hoofdgerecht
Kipfilets tex-mex en Florida salade

Ingrediënten voor 4 Porties

4 Porties
  • 4 kipfilet
  • 2 avocado (eetklaar)
  • 2 roze pompelmoes
  • 1 krop Romeinse sla
  • 1 eetlepel taco kruidenmix (in zakje)
  • 125 g Bulgaarse yoghurt natuur
  • 2 eetlepels limoensap
  • 5 eetlepels olijfolie
  • 2 voorgebakken stokbrood
  • tabasco
  • peper
  • zout

Winkelen voor dit recept

Noodzakelijke ingrediënten
  • Kippenborstfilet
    nutri-score-bordered-a.external.6c1c0c3d.svg
    Dit product is niet meer beschikbaar
    F1992102600288800000
  • Tabasco | Rode peper
    6 cl
    58,17 €/l
    €3,49
    S2015032000014600000
  • Yoghurt | Bulgaars | Vol
    nutri-score-bordered-b.external.00ed50ac.svg
    Dit product is niet meer beschikbaar
    F1993092400169500000
  • Kruiden | Tacos
    nutri-score-bordered-d.external.e93ab34c.svg
    Dit product is niet meer beschikbaar
    S2015020600015550000
  • Begin met koken

    Bereidingstijd: 20 min

    1. Verwarm de oven voor op th. 6 – 180°C. Bak de stokbroden volgens de aanwijzingen op de verpakking.
    2. Meng de taco kruidenmix met 3 eetlepels olijfolie, strijk de kipfilets in met dit mengsel en bak ze in ongeveer 10 minuten aan beide kanten goudbruin op middelhoog vuur.
    3. Mix intussen ¼ avocado met het limoensap, de yoghurt, 2 eetlepels olie en tabasco. Breng op smaak met peper en zout.
    4. Schil de pompelmoezen tot op het vruchtvlees en snij de partjes tussen de vliezen uit. Snij de Romeinse sla in fijne reepjes en de avocado’s in plakjes. Verdeel alles over de borden.
    5. Snij de kipfilets in dikke plakken en leg ze op de borden. Dien meteen op met het knapperig brood. Serveer de saus apart.
    Score
    Nog niet beoordeeld
    Heb je dit recept al geprobeerd?
    Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
    Gluten vrij
    Diner
    Herfst,Winter
    Hoofdgerecht
    • Kipfilets tex-mex en Florida salade

    Winkelen voor dit recept

    Noodzakelijke ingrediënten
  • Kippenborstfilet
    nutri-score-bordered-a.external.6c1c0c3d.svg
    Dit product is niet meer beschikbaar
    F1992102600288800000
  • Tabasco | Rode peper
    6 cl
    58,17 €/l
    €3,49
    S2015032000014600000
  • Yoghurt | Bulgaars | Vol
    nutri-score-bordered-b.external.00ed50ac.svg
    Dit product is niet meer beschikbaar
    F1993092400169500000
  • Kruiden | Tacos
    nutri-score-bordered-d.external.e93ab34c.svg
    Dit product is niet meer beschikbaar
    S2015020600015550000