

Bosduif met abrikozen en pistachenoten
Makkelijk, 30-60 min.
CYBER MONDAY deze maandag 27/11! 💻🎁Tot €15 korting op je online bestelling!>> Meer info, langs hier <<
Moeilijkheid
MakkelijkDuur
< 30 min.Budget
€Score
5 op 5Toon:
Delhaize
Lookbol | Netje
75 gr
€1,69
Delhaize
Kippenborstfilet
600 gr
€7,19
Delhaize
Tomaten | San Marzano
2 × 500 gr
€5,78
Santa Maria
Kruiden | Basilicum
10 gr
€3,19
Santa Maria
Kruiden | Kruidenbuiltje
14 gr
€4,95
Delhaize
Sjalot | Ui | Netje
500 gr
€1,05
Delhaize
Gevogelte fond | Licht
22 cl
€3,99
Delhaize
Bloem | Zelfrijzende
1 kg
€0,59
Delhaize
Melkerijboter
250 gr
€2,05
Delhaize
Olijfolie | Extra vierge | Spanje
50 cl
€4,75
Santa Maria
Kruiden | Peper | Mix
41 gr
€4,25
Kooktip
Snijd dikke kipfilets, voor je ze bakt, overlangs in 2.
Toon:
Delhaize
Lookbol | Netje
75 gr
€1,69
Delhaize
Kippenborstfilet
600 gr
€7,19
Delhaize
Tomaten | San Marzano
2 × 500 gr
€5,78
Santa Maria
Kruiden | Basilicum
10 gr
€3,19
Santa Maria
Kruiden | Kruidenbuiltje
14 gr
€4,95
Delhaize
Sjalot | Ui | Netje
500 gr
€1,05
Delhaize
Gevogelte fond | Licht
22 cl
€3,99
Delhaize
Bloem | Zelfrijzende
1 kg
€0,59
Delhaize
Melkerijboter
250 gr
€2,05
Delhaize
Olijfolie | Extra vierge | Spanje
50 cl
€4,75
Santa Maria
Kruiden | Peper | Mix
41 gr
€4,25