Konijnenbouten met sjalotten en trappistenbier

Makkelijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 1 el blonde cassonadesuiker (facultatief)
- 1/2 fles bruine Florival (16 cl)
- 3 dikke sjalotten
- 1 el boter
- 1,5 el express bindmiddel voor bruine sauzen
- 2 el fijngehakte peterselie
- 4 konijnenbouten
- 1 kruidentuiltje
- peper
- 1 el olijfolie
- 1/2 vetarm gevogeltebouillonblokje
- 20 cl water
- 1 el blonde cassonadesuiker (facultatief)
- 1/2 fles bruine Florival (16 cl)
- 3 dikke sjalotten
- 1 el boter
- 1,5 el express bindmiddel voor bruine sauzen
- 2 el fijngehakte peterselie
- 4 konijnenbouten
- 1 kruidentuiltje
- peper
- 1 el olijfolie
- 1/2 vetarm gevogeltebouillonblokje
- 20 cl water