Kipbrochettes met citroen en kikkererwtentabouleh


Makkelijk
> 60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 600 g kippenborstfilets
- 250 g troskerstomaten
- 4 teentjes knoflook
- 1 blik (400 g) kikkererwten
- 4 citroenen
- 80 g gedroogde abrikozen (of rozijnen)
- 1/2 bussel bladpeterselie
- 1 kleine bussel munt
- 250 g couscous
- 1/2 koffielepel gedroogde tijm
- 1/2 kl gemalen pilipili
- 1/2 kl gemalen komijn
- 1/2 kl sumac
- 1 snufje gemalen kaneel (optioneel)
- 6 el olijfolie
- zout
- 600 g kippenborstfilets
- 250 g troskerstomaten
- 4 teentjes knoflook
- 1 blik (400 g) kikkererwten
- 4 citroenen
- 80 g gedroogde abrikozen (of rozijnen)
- 1/2 bussel bladpeterselie
- 1 kleine bussel munt
- 250 g couscous
- 1/2 koffielepel gedroogde tijm
- 1/2 kl gemalen pilipili
- 1/2 kl gemalen komijn
- 1/2 kl sumac
- 1 snufje gemalen kaneel (optioneel)
- 6 el olijfolie