• Kipbrochettes met citroen en kikkererwtentabouleh
    Nutri-Score A

Kipbrochettes met citroen en kikkererwtentabouleh

Kipbrochettes met citroen en kikkererwtentaboulehA
Makkelijk
> 60 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
  • 600 g kippenborstfilets
  • 250 g troskerstomaten
  • 4 teentjes knoflook
  • 1 blik (400 g) kikkererwten
  • 4 citroenen
  • 80 g gedroogde abrikozen (of rozijnen)
  • 1/2 bussel bladpeterselie
  • 1 kleine bussel munt
  • 250 g couscous
  • 1/2 koffielepel gedroogde tijm
  • 1/2 kl gemalen pilipili
  • 1/2 kl gemalen komijn
  • 1/2 kl sumac
  • 1 snufje gemalen kaneel (optioneel)
  • 6 el olijfolie
  • zout
  • 600 g kippenborstfilets
  • 250 g troskerstomaten
  • 4 teentjes knoflook
  • 1 blik (400 g) kikkererwten
  • 4 citroenen
  • 80 g gedroogde abrikozen (of rozijnen)
  • 1/2 bussel bladpeterselie
  • 1 kleine bussel munt
  • 250 g couscous
  • 1/2 koffielepel gedroogde tijm
  • 1/2 kl gemalen pilipili
  • 1/2 kl gemalen komijn
  • 1/2 kl sumac
  • 1 snufje gemalen kaneel (optioneel)
  • 6 el olijfolie