Kerststronk met speculaas en mascarpone
door Jeroen Meus


Makkelijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 12 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 100 g suiker
- 65 g bloem
- 1 kl bakpoeder
- 40 g amandelpoeder
- 40 g cacaopoeder
- 1 snufje zout
- 1 el speculaaskruiden
- 200 g speculaaspasta
- 200 g mascarpone
- 20 g vanillesuiker (voor de vulling)
- 50 g vanillesuiker (voor de afwerking)
- 200 g speculaaskoekjes met chocolade
- 50 g witte chocolade
- 2 dl slagroom
- 1 kl zilveren parels
- 100 g suiker
- 65 g bloem
- 1 kl bakpoeder
- 40 g amandelpoeder
- 40 g cacaopoeder
- 1 snufje zout
- 1 el speculaaskruiden
- 200 g speculaaspasta
- 200 g mascarpone
- 20 g vanillesuiker (voor de vulling)
- 50 g vanillesuiker (voor de afwerking)
- 200 g speculaaskoekjes met chocolade
- 50 g witte chocolade
- 2 dl slagroom
- 1 kl zilveren parels