1
Meng de bloem, het amandelpoeder, de suiker, het bakpoeder en het zout.
3
Wanneer de boter er volledig onder gemengd is, giet je de melk erbij en meng je opnieuw.
4
Klop de eiwitten op en voeg ze voorzichtig aan het mengsel toe zodat het luchtig blijft.
5
Bedek 3 taartvormen met een diameter van max. 18 cm met bloem en verdeel het deeg.
6
Bak 40 min. in een oven van 160°C. Laat 15 min. afkoelen op een rooster. Pak de taarten daarna in vershoudfolie in en laat verder afkoelen in de koelkast.
7
Maak de vulling: meng de Philadelphia, de room en de suiker met een mixer.
8
Maak het glazuur: meng de mascarpone met de bloemsuiker.
9
Snijd van de eerste taart de bovenkant af met een broodmes zonder tanden. Van de tweede taart snijd je de onder- en bovenkant af. Snijd tot slot de onderkant van de derde taart af.
10
Stapel de taarten: begin met taart 1, bedek de bovenkant met de vulling. Zet daarbovenop de tweede taart en besmeer de bovenhelft met de vulling. Zet taart 3 erbovenop.
11
Besmeer het geheel met het glazuur. Bestrooi de top met kokosschilfers en werk af met zilveren suikerbolletjes.
1
Meng de bloem, het amandelpoeder, de suiker, het bakpoeder en het zout.
3
Wanneer de boter er volledig onder gemengd is, giet je de melk erbij en meng je opnieuw.
4
Klop de eiwitten op en voeg ze voorzichtig aan het mengsel toe zodat het luchtig blijft.
5
Bedek 3 taartvormen met een diameter van max. 18 cm met bloem en verdeel het deeg.
6
Bak 40 min. in een oven van 160°C. Laat 15 min. afkoelen op een rooster. Pak de taarten daarna in vershoudfolie in en laat verder afkoelen in de koelkast.
7
Maak de vulling: meng de Philadelphia, de room en de suiker met een mixer.
8
Maak het glazuur: meng de mascarpone met de bloemsuiker.
9
Snijd van de eerste taart de bovenkant af met een broodmes zonder tanden. Van de tweede taart snijd je de onder- en bovenkant af. Snijd tot slot de onderkant van de derde taart af.
10
Stapel de taarten: begin met taart 1, bedek de bovenkant met de vulling. Zet daarbovenop de tweede taart en besmeer de bovenhelft met de vulling. Zet taart 3 erbovenop.
11
Besmeer het geheel met het glazuur. Bestrooi de top met kokosschilfers en werk af met zilveren suikerbolletjes.