Recept zoekresultatenKerstgehaktbrood, knolselderpuree en kool met spekjes
Recept zoekresultatenKerstgehaktbrood, knolselderpuree en kool met spekjes
Delhaize logo
  • Kerstgehaktbrood, knolselderpuree en kool met spekjes
    B

Kerstgehaktbrood, knolselderpuree en kool met spekjes

Kerstgehaktbrood, knolselderpuree en kool met spekjesB
Gemiddeld
30-60 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
6 porties
  • 1/2 savooikool
  • selderzout
  • 1 nootje boter (voor de aardappelen)
  • 50 g boter (afwerking knolselderpuree)
  • 1 snufje nootmuskaat
  • peper
  • witte peper
  • zout
  • 800 g aardappelen
  • boter
  • 5 cl room
  • 1/2 bol knolselder
  • 8 dikke plaakjes gerookt spek
  • 2 teentjes knoflook
  • 1 snuifje gemalen kaneel
  • 2 kruidnagels
  • 1 snufje steranijspoeder
  • 3 sneetjes wit brood
  • 3 eieren
  • 1 scheut cognac of calvados (naar smaak)
  • 4 blaadjes salie
  • 1 ui (voor de knolselderpuree)
  • 1 dikke ui (voor het gehaktbrood)
  • 125 g gedroogde abrikozen
  • 75 g pistachenoten
  • 1 kg gemengd gehakt van scharrelvarken
  • 1/2 savooikool
  • selderzout
  • 1 nootje boter (voor de aardappelen)
  • 50 g boter (afwerking knolselderpuree)
  • 1 snufje nootmuskaat
  • peper
  • witte peper
  • zout
  • 800 g aardappelen
  • boter
  • 5 cl room
  • 1/2 bol knolselder
  • 8 dikke plaakjes gerookt spek
  • 2 teentjes knoflook
  • 1 snuifje gemalen kaneel