Recept zoekresultatenKaneelbroodjes van zelfgemaakt deeg (Kanelsnegle)
Recept zoekresultatenKaneelbroodjes van zelfgemaakt deeg (Kanelsnegle)
Delhaize logo
D

Kaneelbroodjes van zelfgemaakt deeg (Kanelsnegle)

Kaneelbroodjes van zelfgemaakt deeg (Kanelsnegle)D
Gemiddeld
30-60 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
12 porties
  • 250 g patisseriebloem (voor het deeg)
  • 12 cl lauwe melk
  • 20 g verse gist
  • 1/2 kl zout
  • 50 g bloemsuiker
  • 150 g boter
  • 50 g bruine suiker
  • 60 g zachte boter
  • 2 el kaneelpoeder
  • 1 el bloem
  • bloem voor het werkblad
  • 50 g walnoten
  • 1 ei
  • 250 g patisseriebloem (voor het deeg)
  • 12 cl lauwe melk
  • 20 g verse gist
  • 1/2 kl zout
  • 50 g bloemsuiker
  • 150 g boter
  • 50 g bruine suiker
  • 60 g zachte boter
  • 2 el kaneelpoeder
  • 1 el bloem
  • bloem voor het werkblad
  • 50 g walnoten
  • 1 ei