
Kaneelbroodjes van zelfgemaakt deeg (Kanelsnegle)


Gemiddeld
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 12 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 250 g patisseriebloem (voor het deeg)
- 12 cl lauwe melk
- 20 g verse gist
- 1/2 kl zout
- 50 g bloemsuiker
- 150 g boter
- 50 g bruine suiker
- 60 g zachte boter
- 2 el kaneelpoeder
- 1 el bloem
- bloem voor het werkblad
- 50 g walnoten
- 1 ei
- 250 g patisseriebloem (voor het deeg)
- 12 cl lauwe melk
- 20 g verse gist
- 1/2 kl zout
- 50 g bloemsuiker
- 150 g boter
- 50 g bruine suiker
- 60 g zachte boter
- 2 el kaneelpoeder
- 1 el bloem
- bloem voor het werkblad
- 50 g walnoten
- 1 ei