Wortelcake


Makkelijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 8 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 1/2 kl zout
- 50 g verse kaas, bv. Philadelphia
- 1/2 citroenen, geperst
- 30 g poedersuiker (voor de decoratie)
- 1/2 kl gemberpoeder
- 175 g bloemsuiker
- 1/2 kl kaneelpoeder
- 1/2 sinaasappel, geperst
- 1 kl bio sinaasappelschil
- 1 zakje bakpoeder
- 1 wortel (voor de decoratie)
- 80 g gezeefde bloem
- 50 g rietsuikerpoeder
- boter voor de bakvorm
- 4 eieren
- 130 g boter op kamertemperatuur
- 125 g amandelpoeder
- 30 g walnoten
- 50 g hazelnoot
- 250 wortelen
- 1/2 kl zout
- 50 g verse kaas, bv. Philadelphia
- 1/2 citroenen, geperst
- 30 g poedersuiker (voor de decoratie)
- 1/2 kl gemberpoeder
- 175 g bloemsuiker
- 1/2 kl kaneelpoeder
- 1/2 sinaasappel, geperst
- 1 kl bio sinaasappelschil
- 1 zakje bakpoeder
- 1 wortel (voor de decoratie)
- 80 g gezeefde bloem
- 50 g rietsuikerpoeder
- boter voor de bakvorm
- 4 eieren