Overslaan
Delhaize logo

Welkom

Naar mijn profiel
0

GRATIS COLLECT deze week 🛒🚗Geniet van gratis collect met de code COL8!> Profiteer ervan! <

Recept zoekresultatenKaneelbroodjes (Kanelsnegle)
Delhaize logo
  • E
  • Kaneelbroodjes (Kanelsnegle)

Kaneelbroodjes (Kanelsnegle)

Moeilijkheid

Gemiddeld

Duur

30-60 min.

Budget

€

Score

Nog niet beoordeeld
Kids,Brunch
Dessert
Kaneelbroodjes (Kanelsnegle)E

Ingrediënten voor 12 Porties

12 Porties
  • 480 g croissantdeeg
  • 50 g bruine suiker
  • 60 g zachte boter
  • 2 el kaneelpoeder
  • 1 el bloem
  • 50 g walnoten
  • 1 ei

Ingrediënten voor 12 personen

Toon:

Croissants | 6st

Delhaize

Croissants | 6st

2 × 240 gr

Kleine Leeuw, kleine prijs

€3,18

Cassonade

Tienen-Tirlemont

Cassonade

500 gr

€1,59

Zachte boter | Opgeklopt

Balade

Zachte boter | Opgeklopt

130 gr

€2,99

Kruiden | Kaneel | Gemalen

Delhaize

Kruiden | Kaneel | Gemalen

45 gr

Kleine Leeuw, kleine prijs

€1,09

Tarwebloem

Delhaize

Tarwebloem

1 kg

Kleine Leeuw, kleine prijs

€0,35

Eieren | Medium | Vrije uitloop

Delhaize

Eieren | Medium | Vrije uitloop

6 st

Kleine Leeuw, kleine prijs

€2,09

Totaal:
€11,29

Begin met koken

Bereidingstijd: 15 min. + 20 min. baktijd

  1. Verwarm de oven voor op th. 5/6 – 160°C.
  2. Meng de malse boter, de bruine suiker, de kaneel en de bloem en voeg vervolgens de gehakte walnoten toe. Meng goed.
  3. Rol het eerste pakje deeg uit op je werkblad en verdeel het deeg in drie rechthoeken. Besmeer die lichtjes met de kaneelbereiding en rol ze op. Snijd elk broodje in 4 schijven en leg die, voldoende ver uit elkaar, op een ovenplaat bedekt met bakpapier. Doe hetzelfde met de tweede rol deeg.
  4. Bestrijk de broodjes met het geklopte ei en laat 20 min. bakken in de oven.
  5. Leg ze op een taartrooster en serveer ze lauw.

Nutritionele informatie

Per 100g bereid recept: energie (kJ): 1595; energie (kCal): 383; vetten (g): 23,8; verzadigde vetten (g): 11,1; koolhydraten (g): 32,8; suikers (g): 10,5; vezels (g): 1,5; eiwitten (g): 7,1; zout (g): 1,4. Energie (kcal/portie): 231,72
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.
Nutritionele informatieE
Per 100g bereid recept: energie (kJ): 1595; energie (kCal): 383; vetten (g): 23,8; verzadigde vetten (g): 11,1; koolhydraten (g): 32,8; suikers (g): 10,5; vezels (g): 1,5; eiwitten (g): 7,1; zout (g): 1,4. Energie (kcal/portie): 231,72
Wat is de Nutri-Score?
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.
Score
Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Scandinavisch
Kids,Brunch
Overig
Dessert
  • E
  • Kaneelbroodjes (Kanelsnegle)

Ingrediënten voor 12 personen

Toon:

Croissants | 6st

Delhaize

Croissants | 6st

2 × 240 gr

Kleine Leeuw, kleine prijs

€3,18

Cassonade

Tienen-Tirlemont

Cassonade

500 gr

€1,59

Zachte boter | Opgeklopt

Balade

Zachte boter | Opgeklopt

130 gr

€2,99

Kruiden | Kaneel | Gemalen

Delhaize

Kruiden | Kaneel | Gemalen

45 gr

Kleine Leeuw, kleine prijs

€1,09

Tarwebloem

Delhaize

Tarwebloem

1 kg

Kleine Leeuw, kleine prijs

€0,35

Eieren | Medium | Vrije uitloop

Delhaize

Eieren | Medium | Vrije uitloop

6 st

Kleine Leeuw, kleine prijs

€2,09

Totaal:
€11,29