Kalkoen met clementines

Gemiddeld
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 2 teentjes knoflook
- zout
- 25 cl volle melk
- 400 g gevogeltelevers
- 3 clementines
- 4 takjes verse rozemarijn
- 20 cl rode Banylus
- 1 sinaasappel
- 1/2 kl kaneelpoeder
- 1 snuifje specerijenmix voor speculaas
- 1 kalkoen van 3 kg
- 1 ei
- 4 kl gedeshydrateerde gevogeltefond
- 150 g broodkruim (zonder de korsten)
- 80 g boter
- 4 kl blonde kandijsuiker
- 100 g bereide veenbessen (compote)
- 2 teentjes knoflook
- zout
- 25 cl volle melk
- 400 g gevogeltelevers
- 3 clementines
- 4 takjes verse rozemarijn
- 20 cl rode Banylus
- 1 sinaasappel
- 1/2 kl kaneelpoeder
- 1 snuifje specerijenmix voor speculaas
- 1 kalkoen van 3 kg
- 1 ei
- 4 kl gedeshydrateerde gevogeltefond
- 150 g broodkruim (zonder de korsten)
- 80 g boter