Kalfspiccata, erwtjes en geroosterde wortelen
door Line Couvreur


Makkelijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 4 grote kalfslapjes ‘Bakken en braden’
- 80 g sneetjes Ardense ham
- 1 bussel wortelen
- 250 g erwten (vers of uit de diepvries)
- 4 takjes basilicum
- 2 takjes tijm
- 2 takjes oregano
- 4 sneetjes abdijkaas
- 3 el olijfolie
- 15 g boter
- peper
- zout
- 4 grote kalfslapjes ‘Bakken en braden’
- 80 g sneetjes Ardense ham
- 1 bussel wortelen
- 250 g erwten (vers of uit de diepvries)
- 4 takjes basilicum
- 2 takjes tijm
- 2 takjes oregano
- 4 sneetjes abdijkaas
- 3 el olijfolie
- 15 g boter
- peper
- zout