Kalfsfricassee


Gemiddeld
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 800 g kalfsblanquette
- 200 g kalfsgehakt
- 1 stengel selder
- 250 g witte champignons
- 150 g zilveruitjes in azijn
- 40 g bloem
- 2 dl room
- 1 l kalfsfond
- 30 g boter
- 6 el olijfolie
- 2 takjes tijm
- 2 blaadjes laurier
- 800 g kalfsblanquette
- 200 g kalfsgehakt
- 1 stengel selder
- 250 g witte champignons
- 150 g zilveruitjes in azijn
- 40 g bloem
- 2 dl room
- 1 l kalfsfond
- 30 g boter
- 6 el olijfolie
- 2 takjes tijm
- 2 blaadjes laurier