Delhaize logo

Kalfsblanket

Kalfsblanket
Makkelijk
30-60 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
5 porties
  • 1 feuille laurier
  • peterselie (optioneel)
  • 1/2 citroen
  • 10 cl verse room
  • 1 eierdooier
  • 1 kl suiker
  • 60 g bloem
  • 80 g boter (voor de saus)
  • 150 g zilveruitjes
  • 250 g ongekruid kalfsgehakt
  • 1 takje verse tijm
  • 250 g Parijse champignons
  • 2 kruidnagels
  • 1 grote ui
  • 1 stengel bleekselderij
  • 1 prei
  • 2 wortelen
  • 1 kg extra magere kalfsblanket
  • 1 feuille laurier
  • peterselie (optioneel)
  • 1/2 citroen
  • 10 cl verse room
  • 1 eierdooier
  • 1 kl suiker
  • 60 g bloem
  • 80 g boter (voor de saus)
  • 150 g zilveruitjes
  • 250 g ongekruid kalfsgehakt
  • 1 takje verse tijm
  • 250 g Parijse champignons
  • 2 kruidnagels
  • 1 grote ui
  • 1 stengel bleekselderij