Consommé van boschampignons

Gemiddeld
< 30 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 1 kg kippenvleugels
- 2 stengels bleekselderij
- 1 wortel
- 1 prei
- 2 e.l. olijfolie
- 2 dl droge witte wijn
- 450 g boschampignons, diepgevroren
- 1 pak bieslook
- kruidentuiltje (peterseliestengels, tijm, laurier)
- peperkorrels
- peper
- 3 l water
- 1 kg kippenvleugels
- 2 stengels bleekselderij
- 1 wortel
- 1 prei
- 2 e.l. olijfolie
- 2 dl droge witte wijn
- 450 g boschampignons, diepgevroren
- 1 pak bieslook
- kruidentuiltje (peterseliestengels, tijm, laurier)
- peperkorrels
- peper
- 3 l water