Recept zoekresultatenPiperade met kabeljauwparels en polderpuree
Recept zoekresultatenPiperade met kabeljauwparels en polderpuree
Delhaize logo
  • Piperade met kabeljauwparels en polderpuree

Piperade met kabeljauwparels en polderpuree

Piperade met kabeljauwparels en polderpuree
Makkelijk
5/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
  • 2 schalen kabeljauwparels (2x 250 g)
  • 1 rode paprika
  • 1 gele paprika
  • 1 groene paprika
  • 1 sjalot
  • 2 schalen polderpuree (2 x 400 g)
  • 3 dl water
  • 1 blokje groentebouillon
  • 5 el olijfolie
  • 1 teentje knoflook
  • 2 takjes tijm
  • peper
  • 2 schalen kabeljauwparels (2x 250 g)
  • 1 rode paprika
  • 1 gele paprika
  • 1 groene paprika
  • 1 sjalot
  • 2 schalen polderpuree (2 x 400 g)
  • 3 dl water
  • 1 blokje groentebouillon
  • 5 el olijfolie
  • 1 teentje knoflook
  • 2 takjes tijm
  • peper

Begin met koken

: 25 min.
1
Verwijder de zaden van de paprika's en snij ze in reepjes. Hak de sjalot fijn. Kook alles gedurende 10 minuten op een matig vuur in een sauteerpan met 3 eetlepels olijfolie, het teentje knoflook en de tijm. Voeg het water en het verkruimelde bouillonblokje toe; laat 10 minuten sudderen tot het kookvocht verdampt.
2
Verwarm ondertussen de puree volgens de aanwijzingen op de verpakking. Bak de kabeljauwparels in een grote koekenpan met 2 el olijfolie.
3
Kruid de piperade; serveer met de puree en de parels.
1
Verwijder de zaden van de paprika's en snij ze in reepjes. Hak de sjalot fijn. Kook alles gedurende 10 minuten op een matig vuur in een sauteerpan met 3 eetlepels olijfolie, het teentje knoflook en de tijm. Voeg het water en het verkruimelde bouillonblokje toe; laat 10 minuten sudderen tot het kookvocht verdampt.
2
Verwarm ondertussen de puree volgens de aanwijzingen op de verpakking. Bak de kabeljauwparels in een grote koekenpan met 2 el olijfolie.
3
Kruid de piperade; serveer met de puree en de parels.

Score

Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Kids
Hoofdgerecht
Hoofdgerecht

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Groene peper
1

Niet online beschikbaar, bewaar in lijst

Kabeljauwfilet | IJsland
Delhaize Kabeljauwfilet | IJsland
+/- 330 gr
2de tegen -40%
+/-€
9
24
Paprika | Rood
Delhaize Paprika | Rood
1 st
0
99
Paprika | Geel
Delhaize Paprika | Geel
1 st
1
09
Sjalot | Ui | Netje
Delhaize Sjalot | Ui | Netje
500 gr
  • little-lione.external.82792960.svg
1
05
Puree | Prei
Delhaize Puree | Prei
500 gr
3
89
Mineraalwater | Niet bruisend | Sportdop | PET
Spa Mineraalwater | Niet bruisend | Sportdop | PET
6 x 33 cl
4
59
Lookbol | Netje
Delhaize Lookbol | Netje
75 gr
1
79
Tijm | Verpakt
Delhaize Tijm | Verpakt
20 gr
1
49

Reeds in je keuken

Olijfolie | Extra vierge
Delhaize Olijfolie | Extra vierge
50 cl
5
85
Kruiden | Peper | Zwart | Gemalen
Delhaize Kruiden | Peper | Zwart | Gemalen
38 gr
1
19
Totaal:
+/-€24,13