Recept zoekresultatenPiperade met kabeljauwparels en polderpuree
Delhaize logo
  • Piperade met kabeljauwparels en polderpuree

Piperade met kabeljauwparels en polderpuree

Piperade met kabeljauwparels en polderpuree
Makkelijk
5/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • 2 schalen kabeljauwparels (2x 250 g)
  • 1 rode paprika
  • 1 gele paprika
  • 1 groene paprika
  • 1 sjalot
  • 2 schalen polderpuree (2 x 400 g)
  • 3 dl water
  • 1 blokje groentebouillon
  • 5 el olijfolie
  • 1 teentje knoflook
  • 2 takjes tijm
  • peper
  • 2 schalen kabeljauwparels (2x 250 g)
  • 1 rode paprika
  • 1 gele paprika
  • 1 groene paprika
  • 1 sjalot
  • 2 schalen polderpuree (2 x 400 g)
  • 3 dl water
  • 1 blokje groentebouillon
  • 5 el olijfolie
  • 1 teentje knoflook
  • 2 takjes tijm
  • peper

Begin met koken

: 25 min.
1
Verwijder de zaden van de paprika's en snij ze in reepjes. Hak de sjalot fijn. Kook alles gedurende 10 minuten op een matig vuur in een sauteerpan met 3 eetlepels olijfolie, het teentje knoflook en de tijm. Voeg het water en het verkruimelde bouillonblokje toe; laat 10 minuten sudderen tot het kookvocht verdampt.
2
Verwarm ondertussen de puree volgens de aanwijzingen op de verpakking. Bak de kabeljauwparels in een grote koekenpan met 2 el olijfolie.
3
Kruid de piperade; serveer met de puree en de parels.
1
Verwijder de zaden van de paprika's en snij ze in reepjes. Hak de sjalot fijn. Kook alles gedurende 10 minuten op een matig vuur in een sauteerpan met 3 eetlepels olijfolie, het teentje knoflook en de tijm. Voeg het water en het verkruimelde bouillonblokje toe; laat 10 minuten sudderen tot het kookvocht verdampt.
2
Verwarm ondertussen de puree volgens de aanwijzingen op de verpakking. Bak de kabeljauwparels in een grote koekenpan met 2 el olijfolie.
3
Kruid de piperade; serveer met de puree en de parels.

Score

Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Kids
Hoofdgerecht
Hoofdgerecht