Recept zoekresultatenKabeljauwhaasje in papillot met zeekraal
Delhaize logo
  • Kabeljauwhaasje in papillot met zeekraal
Kabeljauwhaasje in papillot met zeekraal

Kabeljauwhaasje in papillot met zeekraal

Makkelijk
< 30 min.
0/5

Ingrediënten voorPorties

4 porties
  • 600 g kabeljauwhaasje
  • 150 g zeekraal
  • 2 sjalotten
  • 2 dl witte wijn
  • 4 el extra vierge olijfolie
  • 4 takjes tijm
  • 4 takjes bladpeterselie
  • peper
  • 600 g kabeljauwhaasje
  • 150 g zeekraal
  • 2 sjalotten
  • 2 dl witte wijn
  • 4 el extra vierge olijfolie
  • 4 takjes tijm
  • 4 takjes bladpeterselie
  • peper

Begin met koken

: 30 min.
1
Verwarm de oven op 180°C.
2
Pel en snijd de sjalotten fijn.
3
Spoel de zeekraal onder stromend water.
4
Leg een vel bakpapier open op het werkblad en leg er in het midden nog een stukje op iets groter dan de vis. Zo bekom je in het midden een dubbele laag. Leg in het midden een vierde van de zeekraal en een vierde van de sjalotten. Kruid met peper en zout. Schik hierop de vis en kruid hem met peper en zout. Leg er een schijfje citroen op en besprenkel met een beetje olijfolie. Plooi het papier over de vis en de zijkanten naar onder. Leg het op een bakplaat. Herhaal dit voor de andere stukken vis en zet daarna de ovenplaat voor 15 tot 20 minuten. De tijd hangt af van de dikte van het stuk vis.
5
Wanneer je de papilotten openmaakt besprenkel ze dan met de extra vierge olijfolie.
1
Verwarm de oven op 180°C.
2
Pel en snijd de sjalotten fijn.
3
Spoel de zeekraal onder stromend water.
4
Leg een vel bakpapier open op het werkblad en leg er in het midden nog een stukje op iets groter dan de vis. Zo bekom je in het midden een dubbele laag. Leg in het midden een vierde van de zeekraal en een vierde van de sjalotten. Kruid met peper en zout. Schik hierop de vis en kruid hem met peper en zout. Leg er een schijfje citroen op en besprenkel met een beetje olijfolie. Plooi het papier over de vis en de zijkanten naar onder. Leg het op een bakplaat. Herhaal dit voor de andere stukken vis en zet daarna de ovenplaat voor 15 tot 20 minuten. De tijd hangt af van de dikte van het stuk vis.
5
Wanneer je de papilotten openmaakt besprenkel ze dan met de extra vierge olijfolie.

Score

Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Gluten vrij
Moederdag
Hoofdgerecht
Hoofdgerecht

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Kabeljauwfilet | IJsland

Delhaize

Kabeljauwfilet | IJsland

2 × +/- 330 gr

+/-€16,16

Zeekraal

Delhaize

Zeekraal

2 × 100 gr

€6,58

Sjalot | Ui | Netje

Delhaize

Sjalot | Ui | Netje

500 gr

Kleine Leeuw, kleine prijs

€1,05

alcoholvrije wijn wit

Night Orient

alcoholvrije wijn wit

75 cl

€5,99

Verse | Tijm | Verpakt

Delhaize

Verse | Tijm | Verpakt

20 gr

€1,89

Bladpeterselie Verpakt

Delhaize

Bladpeterselie Verpakt

100 gr

€1,49

Reeds in je keuken

Olijfolie | Extra vierge

Delhaize

Olijfolie | Extra vierge

50 cl

€4,95

Kruiden | Peper | Gemalen

365

Kruiden | Peper | Gemalen

100 gr

Kleine Leeuw, kleine prijs

€1,25

Totaal:
+/-€33,16