
Kabeljauw in kruidenkorst en spinazierisotto


Makkelijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 600 g kabeljauwfilets
- 200 g jonge spinazieblaadjes
- 250 g arborio rijst
- 80 g geraspte parmezaan
- 2 teentjes knoflook
- 2 takjes krulpeterselie
- 100 g paneermeel
- 1 l water
- 30 g boter
- 4 e.l. olijfolie
- 1 limoen
- 1 sjalot
- 600 g kabeljauwfilets
- 200 g jonge spinazieblaadjes
- 250 g arborio rijst
- 80 g geraspte parmezaan
- 2 teentjes knoflook
- 2 takjes krulpeterselie
- 100 g paneermeel
- 1 l water
- 30 g boter
- 4 e.l. olijfolie
- 1 limoen
- 1 sjalot