Jambalaya met kip en chipolata


Makkelijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- bladpeterselie, fijngehakt
- 400 g gepelde tomaten in blokjes (in blik)
- 4 chipolata's
- 75 cl groentebouillon
- 8 kippenvleugeltjes
- 1 teentje knoflook
- 1 mespunt komijnpoeder
- 300 g langkorrelrijst met normale kooktijd
- 1 feuille laurier
- 2 e.l. olijfolie
- 1 rood pepertje (facultatief)
- 4 stengels groene selder
- 1 takje verse tijm
- versgemalen zwarte peper
- 1 ui
- bladpeterselie, fijngehakt
- 400 g gepelde tomaten in blokjes (in blik)
- 4 chipolata's
- 75 cl groentebouillon
- 8 kippenvleugeltjes
- 1 teentje knoflook
- 1 mespunt komijnpoeder
- 300 g langkorrelrijst met normale kooktijd
- 1 feuille laurier
- 2 e.l. olijfolie
- 1 rood pepertje (facultatief)
- 4 stengels groene selder
- 1 takje verse tijm
- versgemalen zwarte peper
- 1 ui