Recept zoekresultatenIn de oven gebakken vis op Marokkaanse wijze
Recept zoekresultatenIn de oven gebakken vis op Marokkaanse wijze
Delhaize logo
  • In de oven gebakken vis op Marokkaanse wijze

In de oven gebakken vis op Marokkaanse wijze

In de oven gebakken vis op Marokkaanse wijze
Makkelijk
30-60 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
  • bladpeterselie of verse koriander
  • 1 l bouillon (water + 2 blokjes)
  • kaneelpoeder
  • 3 grote uien
  • 600 g filets van vis met vast vlees (zeeduivel, roodbaars, pangasius, enz.)
  • 1 kl gemalen komijn
  • 3 el olijfolie
  • peper
  • 400 g wortelen
  • 150 g rozijnen
  • bladpeterselie of verse koriander
  • 1 l bouillon (water + 2 blokjes)
  • kaneelpoeder
  • 3 grote uien
  • 600 g filets van vis met vast vlees (zeeduivel, roodbaars, pangasius, enz.)
  • 1 kl gemalen komijn
  • 3 el olijfolie
  • peper
  • 400 g wortelen
  • 150 g rozijnen