In de oven gebakken vis op Marokkaanse wijze

Makkelijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- bladpeterselie of verse koriander
- 1 l bouillon (water + 2 blokjes)
- kaneelpoeder
- 3 grote uien
- 600 g filets van vis met vast vlees (zeeduivel, roodbaars, pangasius, enz.)
- 1 kl gemalen komijn
- 3 el olijfolie
- peper
- 400 g wortelen
- 150 g rozijnen
- bladpeterselie of verse koriander
- 1 l bouillon (water + 2 blokjes)
- kaneelpoeder
- 3 grote uien
- 600 g filets van vis met vast vlees (zeeduivel, roodbaars, pangasius, enz.)
- 1 kl gemalen komijn
- 3 el olijfolie
- peper
- 400 g wortelen
- 150 g rozijnen