Recept zoekresultatenRoodbaars in piperade
Delhaize logo
  • Roodbaars in piperade
    A
Roodbaars in piperadeA

Roodbaars in piperade

Makkelijk
30-60 min.
4/5

Ingrediënten voorPorties

4 porties
  • 3 tomaten
  • 1 grote ui
  • gedroogde oregano en rozemarijn
  • gemalen pili-pili
  • 1 teentje knoflook
  • 4 el olijfolie
  • 10 ontpitte zwarte olijven
  • 3 paprika’s: 1 rode, 1 gele, 1 groene
  • peper
  • 600 roodbaarsfilets
  • 3 tomaten
  • 1 grote ui
  • gedroogde oregano en rozemarijn
  • gemalen pili-pili
  • 1 teentje knoflook
  • 4 el olijfolie
  • 10 ontpitte zwarte olijven
  • 3 paprika’s: 1 rode, 1 gele, 1 groene
  • peper
  • 600 roodbaarsfilets

Begin met koken

1
Fruit de fijngesneden ui en paprika’s in 3 eetlepels olie in een sauteerpan op zacht vuur. Dek af en laat zacht stoven.
2
Pel ondertussen de tomaten, halveer ze en verwijder de zaadjes. Snij ze in grote blokjes en doe ze bij de paprika’s, evenals het geperste knoflookteentje, de oregano, de rozemarijen en de pili-pili. Kruid met peper en zout en laat nog 10 min. met deksel stoven op heel zacht vuur. Verwarm de oven voor op th. 6 – 180°C.
3
Smeer 4 individuele ovenschotels in met een beetje olie. Leg er de visfilets in, kruid met peper en zout. Bedek ze met de piperade, verdeel er de in ringetjes gesneden olijven over en bak 15 min. in de oven.
4
Serveer warm met een aardappelpuree met olijfolie of gewoon met lekker vers brood.
1
Fruit de fijngesneden ui en paprika’s in 3 eetlepels olie in een sauteerpan op zacht vuur. Dek af en laat zacht stoven.
2
Pel ondertussen de tomaten, halveer ze en verwijder de zaadjes. Snij ze in grote blokjes en doe ze bij de paprika’s, evenals het geperste knoflookteentje, de oregano, de rozemarijen en de pili-pili. Kruid met peper en zout en laat nog 10 min. met deksel stoven op heel zacht vuur. Verwarm de oven voor op th. 6 – 180°C.
3
Smeer 4 individuele ovenschotels in met een beetje olie. Leg er de visfilets in, kruid met peper en zout. Bedek ze met de piperade, verdeel er de in ringetjes gesneden olijven over en bak 15 min. in de oven.
4
Serveer warm met een aardappelpuree met olijfolie of gewoon met lekker vers brood.
Nutritionele informatie
A
Per 100g bereid recept: energie (kJ): 322; energie (kCal): 77; vetten (g): 3,8; verzadigde vetten (g): 0,5; koolhydraten (g): 3,2; suikers (g): 2; vezels (g): 1,1; eiwitten (g): 7,2; zout (g): 0,2. Energie (kcal/portie): 323,48
Wat is de Nutri-Score?
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.

Score

Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!

Nutritionele informatie

Per 100g bereid recept: energie (kJ): 322; energie (kCal): 77; vetten (g): 3,8; verzadigde vetten (g): 0,5; koolhydraten (g): 3,2; suikers (g): 2; vezels (g): 1,1; eiwitten (g): 7,2; zout (g): 0,2. Energie (kcal/portie): 323,48
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.
Frans
Gluten vrij
Diner
Hoofdgerecht

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Smaaktrostomaat

Delhaize

Smaaktrostomaat

450 gr

€4,99

Kruiden | Oregano

Santa Maria

Kruiden | Oregano

30 gr

€5,75

Kruiden | Pili - Pili | Molen

Santa Maria

Kruiden | Pili - Pili | Molen

37 gr

€3,49

Zwarte olijf

Delhaize

Zwarte olijf

130 gr

€2,99

Roodbaarshaas

Delhaize

Roodbaarshaas

3 × +/- 250 gr

+/-€23,61

Reeds in je keuken

Gele uien | Netje

Delhaize

Gele uien | Netje

500 gr

€1,99

Lookbol | Netje

Delhaize

Lookbol | Netje

75 gr

€1,79

Olijfolie | Extra vierge

Delhaize

Olijfolie | Extra vierge

50 cl

€4,95

Kruiden | Peper | Gemalen

365

Kruiden | Peper | Gemalen

100 gr

Kleine Leeuw, kleine prijs

€1,25

Totaal:
+/-€40,83