Ierse entrecote met zoete aardappel- en peterseliewortelfrietjes, witloofsalade met yoghurt

Makkelijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 2 Ierse entrecote (+- 650 g)
- 1 doosje bio peterseliewortels
- 700 g bio zoete aardappelen
- 2 zakken witloof uit volle grond 1ste keus (1 kg)
- 200 g halfvolle Griekse yoghurt
- 5 el olijfolie
- 1 doosje dragon (20 g)
- 1 teentje knoflook
- peper en zout
- 2 Ierse entrecote (+- 650 g)
- 1 doosje bio peterseliewortels
- 700 g bio zoete aardappelen
- 2 zakken witloof uit volle grond 1ste keus (1 kg)
- 200 g halfvolle Griekse yoghurt
- 5 el olijfolie
- 1 doosje dragon (20 g)
- 1 teentje knoflook
- peper en zout