Hünkar Begendi: lamsragout met auberginepuree


Makkelijk
< 30 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 3 aubergines
- 500 g lamsbout in sneetjes
- 2 grote tomaten
- 2 rode paprika's
- 2 el bloem
- 20 cl melk
- 40 g schapenkaas (type feta)
- 1 el tomatenconcentraat
- 1 ui
- 1 teentje knoflook
- 1 blaadje laurier
- 20 cl gevogeltebouillon
- 3 el olijfolie
- zwarte peper
- zout
- 3 aubergines
- 500 g lamsbout in sneetjes
- 2 grote tomaten
- 2 rode paprika's
- 2 el bloem
- 20 cl melk
- 40 g schapenkaas (type feta)
- 1 el tomatenconcentraat
- 1 ui
- 1 teentje knoflook
- 1 blaadje laurier
- 20 cl gevogeltebouillon
- 3 el olijfolie
- zwarte peper
- zout