Recept zoekresultatenHindegebraad in knapperig jasje met champagnesaus en bospaddenstoelen
Recept zoekresultatenHindegebraad in knapperig jasje met champagnesaus en bospaddenstoelen
Delhaize logo
  • Hindegebraad in knapperig jasje met champagnesaus en bospaddenstoelen
    C

Hindegebraad in knapperig jasje met champagnesaus en bospaddenstoelen

Hindegebraad in knapperig jasje met champagnesaus en bospaddenstoelenC
Gemiddeld
30-60 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • 1 hindegebraad van 800 g
  • 3 e.l. olijfolie
  • boter
  • 1 rol bladerdeeg
  • 300 g gemengde bospaddestoelen
  • 1 ei
  • 2 sjalotten
  • 50 cl champagne brut (of cava)
  • 25 cl verse room
  • 2 afgestreken el express bindmiddel voor witte sauzen
  • peper
  • 1 hindegebraad van 800 g
  • 3 e.l. olijfolie
  • boter
  • 1 rol bladerdeeg
  • 300 g gemengde bospaddestoelen
  • 1 ei
  • 2 sjalotten
  • 50 cl champagne brut (of cava)
  • 25 cl verse room
  • 2 afgestreken el express bindmiddel voor witte sauzen
  • peper