Recept zoekresultatenHertenkalfsteaks Rossini met vijgen en zoeteaardappelpuree
Recept zoekresultatenHertenkalfsteaks Rossini met vijgen en zoeteaardappelpuree
Delhaize logo
  • Hertenkalfsteaks Rossini met vijgen en zoeteaardappelpuree
    Nutri-Score B

Hertenkalfsteaks Rossini met vijgen en zoeteaardappelpuree

door Jeroen De Pauw
Hertenkalfsteaks Rossini met vijgen en zoeteaardappelpureeB
Makkelijk
30-60 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
  • 400 g hertenkalffilet
  • 60 g ganzenlever
  • 3 kleine rode uien
  • 8 wortelen met loof
  • 800 g zoete aardappelen
  • 4 vijgen
  • 8 takjes verse tijm
  • 4 kleine briochesneetjes
  • 2,5 dl porto
  • 4 dl rundsfond
  • 110 g boter
  • peper
  • zout
  • 400 g hertenkalffilet
  • 60 g ganzenlever
  • 3 kleine rode uien
  • 8 wortelen met loof
  • 800 g zoete aardappelen
  • 4 vijgen
  • 8 takjes verse tijm
  • 4 kleine briochesneetjes
  • 2,5 dl porto
  • 4 dl rundsfond
  • 110 g boter
  • peper
  • zout