Hertenkalfsteaks Rossini met vijgen en zoeteaardappelpuree
door Jeroen De Pauw


Makkelijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 400 g hertenkalffilet
- 60 g ganzenlever
- 3 kleine rode uien
- 8 wortelen met loof
- 800 g zoete aardappelen
- 4 vijgen
- 8 takjes verse tijm
- 4 kleine briochesneetjes
- 2,5 dl porto
- 4 dl rundsfond
- 110 g boter
- peper
- zout
- 400 g hertenkalffilet
- 60 g ganzenlever
- 3 kleine rode uien
- 8 wortelen met loof
- 800 g zoete aardappelen
- 4 vijgen
- 8 takjes verse tijm
- 4 kleine briochesneetjes
- 2,5 dl porto
- 4 dl rundsfond
- 110 g boter
- peper
- zout