Terugroeping product:«La Fermière liégeois » vermoedelijk ontwikkeling van melkzuurbacteriën die een organoleptisch defect veroorzaken.Meer info >

Recept zoekresultatenHamburger mangochutney
Recept zoekresultatenHamburger mangochutney
Delhaize logo

Hamburger mangochutney

Hamburger mangochutney
Makkelijk
30-60 min.
4/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
  • 1 stukje verse gember
  • 1 bokaal Chinese stemgember
  • 1 teentje knoflook
  • 1 g boter
  • 4 plakjes cheddar
  • 1 e.l. olijfolie
  • 2 mango's
  • 1 rode ui
  • 1 limoen
  • 4 rundshamburgers
  • 4 hamburgerbroodjes
  • 4 feuilles slablaadjes
  • 1 tomaat
  • zout
  • 1/2 rode peper
  • 1 stukje verse gember
  • 1 bokaal Chinese stemgember
  • 1 teentje knoflook
  • 1 g boter
  • 4 plakjes cheddar
  • 1 e.l. olijfolie
  • 2 mango's
  • 1 rode ui
  • 1 limoen
  • 4 rundshamburgers
  • 4 hamburgerbroodjes
  • 4 feuilles slablaadjes
  • 1 tomaat
  • zout
  • 1/2 rode peper

Begin met koken

: 25 min. + kooktijd 20 min.
1
Snipper de helft van de rode ui(en), de peper, de look en de gember fijn. Snijd de mango in blokjes. Doe alles in een kleine pot met de gesmolten boter en bak 2 min. op een zacht vuurtje. Voeg limoensap bij naar smaak en doe ook het vocht van de gemberbokaal en twee in blokjes gesneden gemberbolletjes erbij (voor 4 porties). Laat 20 min. sudderen op een laag vuurtje.
2
Was intussen de sla, snijd de tomaat in schijfjes en snipper de resterende rode ui.
3
Verdeel de mangobereiding in tweeën en mix de helft. Meng vervolgens de gemixte helft met de ongemixte helft en kruid naar smaak.
4
Verwarm eerst de broodjes en daarna de gekruide hamburgers in een grillpan. Leg er op het laatst de cheddarplakjes op.
5
Bestrijk de broodjes met de lauwe chutney, leg er de hamburgers, de sla, de tomaten en de uiensnippers op en serveer onmiddellijk.
1
Snipper de helft van de rode ui(en), de peper, de look en de gember fijn. Snijd de mango in blokjes. Doe alles in een kleine pot met de gesmolten boter en bak 2 min. op een zacht vuurtje. Voeg limoensap bij naar smaak en doe ook het vocht van de gemberbokaal en twee in blokjes gesneden gemberbolletjes erbij (voor 4 porties). Laat 20 min. sudderen op een laag vuurtje.
2
Was intussen de sla, snijd de tomaat in schijfjes en snipper de resterende rode ui.
3
Verdeel de mangobereiding in tweeën en mix de helft. Meng vervolgens de gemixte helft met de ongemixte helft en kruid naar smaak.
4
Verwarm eerst de broodjes en daarna de gekruide hamburgers in een grillpan. Leg er op het laatst de cheddarplakjes op.
5
Bestrijk de broodjes met de lauwe chutney, leg er de hamburgers, de sla, de tomaten en de uiensnippers op en serveer onmiddellijk.

Score

Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Amerikaans
Vaderdag,Kids
Diner
Lente,Lente
Hoofdgerecht