Gebakken kreeft, bisquesaus met curry, krokante groenten

Gebakken kreeft, bisquesaus met curry, krokante groenten
Makkelijk
30-60 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
  • 35 g zwarte peperkorrels
  • peper
  • 100 g boter
  • 6 e.l. olijfolie
  • 15 cl verse room
  • 1 kl currypoeder
  • 5 cl cognac
  • 1 kl tomatenconcentraat
  • 1/2 Spaanse rode peper
  • 2 tomaten
  • 4 teentjes knoflook
  • 1/2 venkel
  • 2 el azijn
  • 4 Canadese kreeften van 500 g
  • 50 g grof zout
  • 15 cl witte wijn (om te blussen)
  • 1/2 fles witte wijn
  • 2 zakjes bouillongroenten
  • koriander en basilicum
  • 1 lente-uitje
  • 1 jonge wortel
  • 1,5 radijzen
  • 1/4 daikon
  • 1/2 groene appel
  • 1/4 komkommer
  • 35 g zwarte peperkorrels
  • peper
  • 100 g boter
  • 6 e.l. olijfolie
  • 15 cl verse room
  • 1 kl currypoeder
  • 5 cl cognac
  • 1 kl tomatenconcentraat
  • 1/2 Spaanse rode peper
  • 2 tomaten
  • 4 teentjes knoflook
  • 1/2 venkel
  • 2 el azijn
  • 4 Canadese kreeften van 500 g
  • 50 g grof zout