Gyoza met varkensvlees en groenekool


Gemiddeld
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 6 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 13 cl kokend water
- 1 el gegrilde sesamolie
- 230 g patisseriebloem
- 180 g groenekool (blaadjes zonder middenste nerf)
- 2 teentjes knoflook
- 5 cm verse gember
- 4 stengels groene ui
- 150 g varkensgehakt
- 1 kl poedersuiker
- 1 kl chilivlokken
- 1 el saké
- zout
- 10 cl rijstazijn
- 10 cl tamari
- 3 el arachideolie
- 13 cl kokend water
- 1 el gegrilde sesamolie
- 230 g patisseriebloem
- 180 g groenekool (blaadjes zonder middenste nerf)
- 2 teentjes knoflook
- 5 cm verse gember
- 4 stengels groene ui
- 150 g varkensgehakt
- 1 kl poedersuiker
- 1 kl chilivlokken
- 1 el saké
- zout
- 10 cl rijstazijn
- 10 cl tamari
- 3 el arachideolie