Quiche met prei en spekjes
Makkelijk, 30-60 min.
Moeilijkheid
MakkelijkDuur
30-60 min.Budget
€Score
3 op 5Toon:
Delhaize
Eieren | Medium | Vrije uitloop
6 st
€2,09
Delhaize
Bloemkool | Verpakt per stuk | Cat1
1 st
€2,59
Delhaize
Rucola | Rode biet
75 gr
€1,79
Delhaize
Aardappel | Vastkokend 1kg
1 kg
€2,79
Delhaize
Parmigiano Reggiano | gerijpt 12 maanden
200 gr
€4,29
Delhaize
Room | 20% V.G.
25 cl
€0,95
Quaker
Havermout | Express
231 gr
€2,69
Lobo
Panko | Broodkruimels
200 gr
€2,59
Delhaize
Olijfolie | Extra vierge
50 cl
€4,95
Delhaize
Gele uien | Netje
500 gr
€1,99
Balade
Zachte boter | Opgeklopt
130 gr
€2,99
Santa Maria
Kruiden | Roze peperbollen
21 gr
€4,55
Bereidingstijd: 10 min. + 30 min. kooktijd
Tip: Je kunt een overschot crumble zonder probleem een paar dagen in een metalen doos bewaren, op kamertemperatuur.
Toon:
Delhaize
Eieren | Medium | Vrije uitloop
6 st
€2,09
Delhaize
Bloemkool | Verpakt per stuk | Cat1
1 st
€2,59
Delhaize
Rucola | Rode biet
75 gr
€1,79
Delhaize
Aardappel | Vastkokend 1kg
1 kg
€2,79
Delhaize
Parmigiano Reggiano | gerijpt 12 maanden
200 gr
€4,29
Delhaize
Room | 20% V.G.
25 cl
€0,95
Quaker
Havermout | Express
231 gr
€2,69
Lobo
Panko | Broodkruimels
200 gr
€2,59
Delhaize
Olijfolie | Extra vierge
50 cl
€4,95
Delhaize
Gele uien | Netje
500 gr
€1,99
Balade
Zachte boter | Opgeklopt
130 gr
€2,99
Santa Maria
Kruiden | Roze peperbollen
21 gr
€4,55