Gevulde spitskool met lamsgehakt


Makkelijk
> 60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 850 g trostomaten
- 2 rode uien
- 6 teentjes knoflook
- 4 el olijfolie
- 3 takjes rozemarijn
- 500 g lamsgehakt
- 1 ei
- 4 el paneermeel
- 9 takjes tijm
- 1 spitskool
- 30 g boter
- 100 g kalamata-olijven
- 850 g trostomaten
- 2 rode uien
- 6 teentjes knoflook
- 4 el olijfolie
- 3 takjes rozemarijn
- 500 g lamsgehakt
- 1 ei
- 4 el paneermeel
- 9 takjes tijm
- 1 spitskool
- 30 g boter
- 100 g kalamata-olijven