
Gevulde kip met kruidenboter onder het vel en gevuld witloof


Makkelijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 6 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 1 snuifje muskaatnoot
- zwarte peper
- zout
- 120 g verse kaas, natuur
- 1 takje tijm
- 6 stronken witloof
- 1 takje bladpeterselie
- 1 snede oud brood
- 1 e.l. olijfolie
- 10 stengels bieslook
- 1 teentje knoflook
- 1 feuille laurier
- 1 kleine bussel waterkers
- 200 g kalfs-varkensgehakt
- 1 hoevekip (1,5 kg)
- 1 ei
- 20 g boter, op kamertemperatuur
- 1 snuifje muskaatnoot
- zwarte peper
- zout
- 120 g verse kaas, natuur
- 1 takje tijm
- 6 stronken witloof
- 1 takje bladpeterselie
- 1 snede oud brood
- 1 e.l. olijfolie
- 10 stengels bieslook
- 1 teentje knoflook
- 1 feuille laurier
- 1 kleine bussel waterkers
- 200 g kalfs-varkensgehakt
- 1 hoevekip (1,5 kg)