Gestoomde kip met groenepepersaus en verse kaas
door Line Couvreur


Makkelijk
< 30 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 4 filets kippenborstfilets
- 2 sjalotten
- 1 bussel dragon
- 8 takjes tijm
- 4 takjes rozemarijn
- 30 g groene peper in tros
- 200 g verse kaas, natuur
- 1,9 dl gevogeltefond
- 2 el olijfolie
- peper
- zout
- 4 filets kippenborstfilets
- 2 sjalotten
- 1 bussel dragon
- 8 takjes tijm
- 4 takjes rozemarijn
- 30 g groene peper in tros
- 200 g verse kaas, natuur
- 1,9 dl gevogeltefond
- 2 el olijfolie
- peper
- zout