Gepaneerde kalfsburgers, tartaarsaus en slaatje van verse kruiden


Makkelijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 400 g kalfslapjes “bruinen en opdienen”
- 2 eieren
- 1 kleine bio Romeinse sla
- 1/2 bosje platte peterselie
- 1/2 bosje bieslook
- 1/2 bosje basilicum
- 1/2 bussel dragon
- 4 biohamburgerbroodjes
- 65 g geraspte parmezaan
- 4 el volle yoghurt
- 80 g paneermeel
- 1 bord bloem
- 60 g mayonaise
- 3 kleine augurken op azijn
- 2 kl kappertjes
- 2 el vinaigrette (naar keuze)
- 1 dl zonnebloemolie
- peper
- zout
- 400 g kalfslapjes “bruinen en opdienen”
- 2 eieren
- 1 kleine bio Romeinse sla
- 1/2 bosje platte peterselie
- 1/2 bosje bieslook
- 1/2 bosje basilicum
- 1/2 bussel dragon
- 4 biohamburgerbroodjes
- 65 g geraspte parmezaan
- 4 el volle yoghurt
- 80 g paneermeel
- 1 bord bloem
- 60 g mayonaise
- 3 kleine augurken op azijn
- 2 kl kappertjes