Overslaan
Delhaize logo

Welkom

Naar mijn profiel
0

GRATIS COLLECT deze week 🛒🚗Geniet van gratis collect met de code EOYCOLLECT!> Profiteer ervan! <

Recept zoekresultatenGemarineerde zeebaars met yoghurtsaus en een bulgursalade
Delhaize logo
  • Gemarineerde zeebaars met yoghurtsaus en een bulgursalade

Gemarineerde zeebaars met yoghurtsaus en een bulgursalade

Moeilijkheid

Makkelijk

Duur

< 30 min.

Budget

€€

Score

Nog niet beoordeeld
Moederdag,Romantisch diner
Hoofdgerecht
Gemarineerde zeebaars met yoghurtsaus en een bulgursalade

Ingrediënten voor 4 Porties

4 Porties
  • 400 g zeebaarsfilet
  • 1 doosje leche de tigre (traiteurafdeling)
  • 200 g bulgur
  • 2 e.l. olijfolie
  • 10 g verse muntblaadjes
  • 10 g verse dille
  • 2,5 dl yoghurt Greek style
  • 10 g platte peterselie
  • 1 limoen
  • 2 tomaten
  • 1/2 bussel lente-ui
  • peper
  • 1 teentje knoflook

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Zeebaarsfilet MAP

Delhaize

Zeebaarsfilet MAP

2 × +/- 250 gr

+/-€14,24

Bulgur | Harde tarwe | Kookbuiltjes

Bosto

Bulgur | Harde tarwe | Kookbuiltjes

4 x 75 gr

€3,09

Munt | Vers | Verpakt

Delhaize

Munt | Vers | Verpakt

20 gr

€1,49

Dille | kruiden | Verpakt

Delhaize

Dille | kruiden | Verpakt

20 gr

€1,65

Yoghurt | Natuur | 0% | Griekse wijze

Oikos

Yoghurt | Natuur | 0% | Griekse wijze

2 x 145 gr

€2,85

Bladpeterselie Verpakt

Delhaize

Bladpeterselie Verpakt

100 gr

€1,49

Limoen | 1 st

Delhaize

Limoen | 1 st

1 st

€0,69

Smaaktrostomaat

Delhaize

Smaaktrostomaat

450 gr

€4,49

Jonge uien | Bussel | Cat1

Delhaize

Jonge uien | Bussel | Cat1

1 st

€1,09

Lookbol | Netje

Delhaize

Lookbol | Netje

75 gr

€1,69

Reeds in je keuken

Olijfolie | Extra vierge | Bio

Delhaize

Olijfolie | Extra vierge | Bio

50 cl

Bio

€4,79

Kruiden | Peper | Gemalen

365

Kruiden | Peper | Gemalen

100 gr

Kleine Leeuw, kleine prijs

€1,25

Totaal:
+/-€32,77

Begin met koken

Bereidingstijd: 20 min. + 10 min. marineertijd

  1. Snijd de zeebaars in kleine blokjes, meng ze onder de leche de tigre en marineer ze 10 min.
  2. Maak de yoghurtsaus: pers het teentje knoflook en meng onder de yoghurt. Kruid bij met peper en zout.
  3. Bereid de bulgur volgens de instructies op de verpakking, voeg de olijfolie toe en laat afkoelen. Ontpit en snijd de tomaten in brunoise.
  4. Snijd de verse kruiden en de lente-ui fijn. Voeg ze toe aan de tomatenbrunoise en kruid bij met zout en peper. Houd een beetje dille apart voor de versiering.
  5. Snijd de limoen in 4.
  6. Dresseer met de limoenpartjes en dille.
Nutritionele informatie
Energie: 384 kcal
Score
Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Moederdag,Romantisch diner
Hoofdgerecht
  • Gemarineerde zeebaars met yoghurtsaus en een bulgursalade

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Zeebaarsfilet MAP

Delhaize

Zeebaarsfilet MAP

2 × +/- 250 gr

+/-€14,24

Bulgur | Harde tarwe | Kookbuiltjes

Bosto

Bulgur | Harde tarwe | Kookbuiltjes

4 x 75 gr

€3,09

Munt | Vers | Verpakt

Delhaize

Munt | Vers | Verpakt

20 gr

€1,49

Dille | kruiden | Verpakt

Delhaize

Dille | kruiden | Verpakt

20 gr

€1,65

Yoghurt | Natuur | 0% | Griekse wijze

Oikos

Yoghurt | Natuur | 0% | Griekse wijze

2 x 145 gr

€2,85

Bladpeterselie Verpakt

Delhaize

Bladpeterselie Verpakt

100 gr

€1,49

Limoen | 1 st

Delhaize

Limoen | 1 st

1 st

€0,69

Smaaktrostomaat

Delhaize

Smaaktrostomaat

450 gr

€4,49

Jonge uien | Bussel | Cat1

Delhaize

Jonge uien | Bussel | Cat1

1 st

€1,09

Lookbol | Netje

Delhaize

Lookbol | Netje

75 gr

€1,69

Reeds in je keuken

Olijfolie | Extra vierge | Bio

Delhaize

Olijfolie | Extra vierge | Bio

50 cl

Bio

€4,79

Kruiden | Peper | Gemalen

365

Kruiden | Peper | Gemalen

100 gr

Kleine Leeuw, kleine prijs

€1,25

Totaal:
+/-€32,77