Door de invoering van herbruikbare plooiboxenis de beschikbaarheid van de tijdslots tijdelijk beperkt. We danken u voor uw begrip.Meer weten

Terugroeping product:«Depo-Ei CV» mogelijke aanwezigheid van SalmonellaMeer info >

Recept zoekresultatenGemarineerde zeebaars met yoghurtsaus en een bulgursalade
Delhaize logo
  • Gemarineerde zeebaars met yoghurtsaus en een bulgursalade

Gemarineerde zeebaars met yoghurtsaus en een bulgursalade

Gemarineerde zeebaars met yoghurtsaus en een bulgursalade
Makkelijk
< 30 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • 400 g zeebaarsfilet
  • 1 doosje leche de tigre (traiteurafdeling)
  • 200 g bulgur
  • 2 e.l. olijfolie
  • 10 g verse muntblaadjes
  • 10 g verse dille
  • 2,5 dl yoghurt Greek style
  • 10 g platte peterselie
  • 1 limoen
  • 2 tomaten
  • 1/2 bussel lente-ui
  • peper
  • 1 teentje knoflook
  • 400 g zeebaarsfilet
  • 1 doosje leche de tigre (traiteurafdeling)
  • 200 g bulgur
  • 2 e.l. olijfolie
  • 10 g verse muntblaadjes
  • 10 g verse dille
  • 2,5 dl yoghurt Greek style
  • 10 g platte peterselie
  • 1 limoen
  • 2 tomaten
  • 1/2 bussel lente-ui
  • peper
  • 1 teentje knoflook

Begin met koken

20 min. + 10 min. marineertijd
1
Snijd de zeebaars in kleine blokjes, meng ze onder de leche de tigre en marineer ze 10 min.
2
Maak de yoghurtsaus: pers het teentje knoflook en meng onder de yoghurt. Kruid bij met peper en zout.
3
Bereid de bulgur volgens de instructies op de verpakking, voeg de olijfolie toe en laat afkoelen. Ontpit en snijd de tomaten in brunoise.
4
Snijd de verse kruiden en de lente-ui fijn. Voeg ze toe aan de tomatenbrunoise en kruid bij met zout en peper. Houd een beetje dille apart voor de versiering.
5
Snijd de limoen in 4.
6
Dresseer met de limoenpartjes en dille.
1
Snijd de zeebaars in kleine blokjes, meng ze onder de leche de tigre en marineer ze 10 min.
2
Maak de yoghurtsaus: pers het teentje knoflook en meng onder de yoghurt. Kruid bij met peper en zout.
3
Bereid de bulgur volgens de instructies op de verpakking, voeg de olijfolie toe en laat afkoelen. Ontpit en snijd de tomaten in brunoise.
4
Snijd de verse kruiden en de lente-ui fijn. Voeg ze toe aan de tomatenbrunoise en kruid bij met zout en peper. Houd een beetje dille apart voor de versiering.
5
Snijd de limoen in 4.
6
Dresseer met de limoenpartjes en dille.
Nutritionele informatie
Energie: 384 kcal

Score

Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Moederdag,Romantisch diner
Hoofdgerecht

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Bar
400 g

Niet online beschikbaar, bewaar in lijst

leche de tigre (traiteurafdeling)
1 doosje

Niet online beschikbaar, bewaar in lijst

Bulgur | Harde tarwe | Kookbuiltjes
Bosto Bulgur | Harde tarwe | Kookbuiltjes
4 x 75 gr
2
99
Munt | Verpakt
Delhaize Munt | Verpakt
20 gr
1
49
Dille | Verpakt
Delhaize Dille | Verpakt
20 gr
1
55
Authentieke Griekse yoghurt | natuur | 0% v.g.
Fage Authentieke Griekse yoghurt | natuur | 0% v.g.
2 × 170 gr
2de tegen -50%
1
85
Bladpeterselie | Verpakt
Delhaize Bladpeterselie | Verpakt
100 gr
1
49
Limoen | 1 st
Delhaize Limoen | 1 st
1 st
0
49
Smaaktrostomaten
Delhaize Smaaktrostomaten
450 gr
3
99
Jonge uien | Bussel
Delhaize Jonge uien | Bussel
1 st
1
09
Lookbol | Netje
Delhaize Lookbol | Netje
75 gr
1
79

Reeds in je keuken

Olijfolie | Classico
Bertolli Olijfolie | Classico
75 cl
2de tegen -30%
12
55
Kruiden | Peper | Zwart | Korrels
Delhaize Kruiden | Peper | Zwart | Korrels
50 gr
  • little-lione.external.82792960.svg
1
49
Totaal:
€18,58