Recept zoekresultatenGemarineerde hazenrug, tatin van peren, veenbessencompote en gebakken spruitjes
Recept zoekresultatenGemarineerde hazenrug, tatin van peren, veenbessencompote en gebakken spruitjes
Delhaize logo
  • Gemarineerde hazenrug, tatin van peren, veenbessencompote en gebakken spruitjes
    C

Gemarineerde hazenrug, tatin van peren, veenbessencompote en gebakken spruitjes

Gemarineerde hazenrug, tatin van peren, veenbessencompote en gebakken spruitjesC
Gemiddeld
> 60 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • 2 hazenruggen
  • 2 stengels selder
  • 2 wortelen
  • 750 g spruitjes
  • 3 kleine gekke peren
  • 340 g veenbessen
  • 1 sinaasappel
  • 4 takjes tijm
  • 30 g ongepelde amandelen
  • 4 vierkante bladerdeegplakjes
  • 1 fles rode wijn
  • 4 el bruine suiker
  • 3 el fijne kristalsuiker
  • 120 g boter
  • 8 jeneverbessen
  • 2 blaadjes laurier
  • peper
  • zout
  • 2 hazenruggen
  • 2 stengels selder
  • 2 wortelen
  • 750 g spruitjes
  • 3 kleine gekke peren
  • 340 g veenbessen
  • 1 sinaasappel
  • 4 takjes tijm
  • 30 g ongepelde amandelen
  • 4 vierkante bladerdeegplakjes
  • 1 fles rode wijn
  • 4 el bruine suiker
  • 3 el fijne kristalsuiker
  • 120 g boter
  • 8 jeneverbessen