Gemarineerde hazenrug, tatin van peren, veenbessencompote en gebakken spruitjes


Gemiddeld
> 60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 2 hazenruggen
- 2 stengels selder
- 2 wortelen
- 750 g spruitjes
- 3 kleine gekke peren
- 340 g veenbessen
- 1 sinaasappel
- 4 takjes tijm
- 30 g ongepelde amandelen
- 4 vierkante bladerdeegplakjes
- 1 fles rode wijn
- 4 el bruine suiker
- 3 el fijne kristalsuiker
- 120 g boter
- 8 jeneverbessen
- 2 blaadjes laurier
- peper
- zout
- 2 hazenruggen
- 2 stengels selder
- 2 wortelen
- 750 g spruitjes
- 3 kleine gekke peren
- 340 g veenbessen
- 1 sinaasappel
- 4 takjes tijm
- 30 g ongepelde amandelen
- 4 vierkante bladerdeegplakjes
- 1 fles rode wijn
- 4 el bruine suiker
- 3 el fijne kristalsuiker
- 120 g boter
- 8 jeneverbessen