Gelakte zalm met mosterd en linzensalade met sojadressing
door Gema Gomez


Makkelijk
< 30 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 700 g zalmfilets zonder vel
- 2 tomaten
- 1 bakje (230 g) snackkomkommers
- 1/2 rode ui
- 2 blikken (van 400 g) linzen
- 1 citroen
- 6 takjes bladpeterselie
- 2 takjes verse dille
- 125 g volle natuuryoghurt
- 4 el honing
- 2 el mayonaise met mosterd
- 4 el mosterd ‘L’Originale’ Maille
- 4 el sojasaus
- peper
- zout
- 700 g zalmfilets zonder vel
- 2 tomaten
- 1 bakje (230 g) snackkomkommers
- 1/2 rode ui
- 2 blikken (van 400 g) linzen
- 1 citroen
- 6 takjes bladpeterselie
- 2 takjes verse dille
- 125 g volle natuuryoghurt
- 4 el honing
- 2 el mayonaise met mosterd
- 4 el mosterd ‘L’Originale’ Maille
- 4 el sojasaus
- peper
- zout