Bloemkoolsteaks met kikkererwten, kerstomaten en kokossaus
door Line Couvreur


Makkelijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 1 bloemkool
- 300 g kerstomaten
- 1 ui
- 1 blik (400 g) kikkererwten
- 4 cm gember
- 1 limoen
- 1/2 bussel koriander
- 40 g gezouten geroosterde pindanoten
- 4 dl kokosmelk (uit blik)
- 100 g crunchy pindakaas
- 1/2 kl rietsuiker
- 1 el rietsuiker
- 3 el sojasaus
- 5 el olijfolie
- 1 el Madras curry
- Espelettepeper
- peper
- zout
- 1 bloemkool
- 300 g kerstomaten
- 1 ui
- 1 blik (400 g) kikkererwten
- 4 cm gember
- 1 limoen
- 1/2 bussel koriander
- 40 g gezouten geroosterde pindanoten
- 4 dl kokosmelk (uit blik)
- 100 g crunchy pindakaas
- 1/2 kl rietsuiker
- 1 el rietsuiker
- 3 el sojasaus
- 5 el olijfolie
- 1 el Madras curry