Gelakte brochettes van champignons en rijstsalade met pindanoten
door Loïc Van Impe


Makkelijk
< 30 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 500 g bruine champignons
- 125 g bio erwten
- 100 g gezouten geroosterde pindanoten
- 300 g basmatirijst
- 4 el agavesiroop
- 4 el sojasaus
- 2 kl shiro misopasta
- 2 el gegrilde sesamolie
- 2 el sesamzaadjes
- 4 lente-uitjes
- 1 rood chilipepertje
- zout
- 500 g bruine champignons
- 125 g bio erwten
- 100 g gezouten geroosterde pindanoten
- 300 g basmatirijst
- 4 el agavesiroop
- 4 el sojasaus
- 2 kl shiro misopasta
- 2 el gegrilde sesamolie
- 2 el sesamzaadjes
- 4 lente-uitjes
- 1 rood chilipepertje
- zout