Door de invoering van herbruikbare plooiboxenis de beschikbaarheid van de tijdslots tijdelijk beperkt. We danken u voor uw begrip.Meer weten

Terugroeping product:«Depo-Ei CV» mogelijke aanwezigheid van SalmonellaMeer info >

Recept zoekresultatenGehaktballetjes met fettuccine, kerstomaatjes, spinazie en feta
Delhaize logo
  • Gehaktballetjes met fettuccine, kerstomaatjes, spinazie en feta

Gehaktballetjes met fettuccine, kerstomaatjes, spinazie en feta

Gehaktballetjes met fettuccine, kerstomaatjes, spinazie en feta
Makkelijk
< 30 min.
4/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • 800 g gemengd varkens-kalfsgehakt
  • 500 g kerstomaten
  • 450 g spinazie
  • 100 g pijnboompitten
  • 300 g verse fettuccine (Bertagni)
  • 150 g biologische feta
  • 2 dl water
  • 2 el olijfolie
  • 1 bosje verse oregano
  • peper en zout
  • 1 gevogeltebouillonblokje
  • 800 g gemengd varkens-kalfsgehakt
  • 500 g kerstomaten
  • 450 g spinazie
  • 100 g pijnboompitten
  • 300 g verse fettuccine (Bertagni)
  • 150 g biologische feta
  • 2 dl water
  • 2 el olijfolie
  • 1 bosje verse oregano
  • peper en zout
  • 1 gevogeltebouillonblokje

Begin met koken

: 30 min.
1
Meng het gehakt met de pijnboompitten en de helft van de gehakte oregano. Rol tot balletjes en bruin aan alle kanten op matig vuur in een pan met olijfolie.
2
Verhit ondertussen een grote pan met gezouten water. Kook de pasta volgens de instructies op de verpakking.
3
Breng 2 dl water aan de kook met het bouillonblokje. Voeg driekwart van de kerstomaatjes toe en kook tot ze barsten. Haal van het vuur en mix. Zet terug op het vuur, voeg spinazie toe en laat zacht worden; kruid naar smaak.
4
Serveer de gehaktballetjes met de pasta en de saus; bestrooi met de rest van de gehalveerde tomaten, de verkruimelde feta en de oreganoblaadjes.
1
Meng het gehakt met de pijnboompitten en de helft van de gehakte oregano. Rol tot balletjes en bruin aan alle kanten op matig vuur in een pan met olijfolie.
2
Verhit ondertussen een grote pan met gezouten water. Kook de pasta volgens de instructies op de verpakking.
3
Breng 2 dl water aan de kook met het bouillonblokje. Voeg driekwart van de kerstomaatjes toe en kook tot ze barsten. Haal van het vuur en mix. Zet terug op het vuur, voeg spinazie toe en laat zacht worden; kruid naar smaak.
4
Serveer de gehaktballetjes met de pasta en de saus; bestrooi met de rest van de gehalveerde tomaten, de verkruimelde feta en de oreganoblaadjes.

Score

Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Kids
Lente,Zomer
Hoofdgerecht

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Gehakt | Kalfs
Delhaize Gehakt | Kalfs
3 × +/- 279 gr
+/-€
4
88
Kerstomaten | Rood
Delhaize Kerstomaten | Rood
2 × 250 gr
3 voor €5
1
99
Spinazie
Delhaize Spinazie
450 gr
  • little-lione.external.82792960.svg
2
19
Pijnboompitten
Delhaize Pijnboompitten
2 × 90 gr
6
39
Fettuccine | Tricolore
Bertagni Fettuccine | Tricolore
300 gr
2
49
Feta | Bio
Delhaize Feta | Bio
150 gr
Bio
    2
    59
    Mineraalwater | Niet-bruisend | XXL | PET
    Evian Mineraalwater | Niet-bruisend | XXL | PET
    6 l
    3+1 gratis
    5
    85
    Olijfolie | Classico
    Bertolli Olijfolie | Classico
    75 cl
    2de tegen -30%
    12
    55
    Kruiden | Oregano
    Santa Maria Kruiden | Oregano
    5 gr
    2
    95
    Gevogelte | Fond | Licht
    Delhaize Gevogelte | Fond | Licht
    22 cl
    3
    99

    Reeds in je keuken

    Kruiden | Peper | Zwart | Korrels
    Delhaize Kruiden | Peper | Zwart | Korrels
    50 gr
    • little-lione.external.82792960.svg
    1
    49
    Totaal:
    +/-€64,01