Recept zoekresultatenGehakt parmentier met wortelpuree
Delhaize logo
  • Gehakt parmentier met wortelpuree

Gehakt parmentier met wortelpuree

Gehakt parmentier met wortelpuree
Makkelijk
< 30 min.
5/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • 1 el bloem
  • 2 el gehakte peterselie
  • 400 g gepelde tomaten in blokjes (in blik)
  • 2 e.l. olijfolie
  • 3 el paneermeel
  • 1 theelepel paprikapoeder
  • 750 g gehakt
  • 2 theelepels tijm
  • 2 uien
  • Worcestersaus
  • 1 zakje wortelstoemp (diepvries)
  • 1 el bloem
  • 2 el gehakte peterselie
  • 400 g gepelde tomaten in blokjes (in blik)
  • 2 e.l. olijfolie
  • 3 el paneermeel
  • 1 theelepel paprikapoeder
  • 750 g gehakt
  • 2 theelepels tijm
  • 2 uien
  • Worcestersaus
  • 1 zakje wortelstoemp (diepvries)

Begin met koken

: 10
1
Snij de uien fijn en fruit ze in olijfolie.
2
Voeg het gehakt toe. Plet het vlees tijdens het bakken met een vork om het los te maken. Bak een paar minuten. Bestrooi met bloem en laat ongeveer twee minuten sudderen. Voeg de tomaten, enkele druppels worcestershiresaus, paprikapoeder, tijm en peterselie toe. Breng op smaak met peper en zout. Laat nog enkele minuten zachtjes bakken.
3
Ontdooi en verwarm de wortelpuree in de microgolfoven.
4
Strooi het gehakt in een gratinschaal, bedek met een dikke laag wortelpuree en wat paneermeel.
5
Gratineer een twintigtal minuten in een voorverwarmde oven van 175°C.
6
Serveer goed warm, met een salade.
1
Snij de uien fijn en fruit ze in olijfolie.
2
Voeg het gehakt toe. Plet het vlees tijdens het bakken met een vork om het los te maken. Bak een paar minuten. Bestrooi met bloem en laat ongeveer twee minuten sudderen. Voeg de tomaten, enkele druppels worcestershiresaus, paprikapoeder, tijm en peterselie toe. Breng op smaak met peper en zout. Laat nog enkele minuten zachtjes bakken.
3
Ontdooi en verwarm de wortelpuree in de microgolfoven.
4
Strooi het gehakt in een gratinschaal, bedek met een dikke laag wortelpuree en wat paneermeel.
5
Gratineer een twintigtal minuten in een voorverwarmde oven van 175°C.
6
Serveer goed warm, met een salade.
Nutritionele informatie
Energie: 476 kcal

Score

Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Frans
Kids
Diner
Hoofdgerecht

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Kruiden | Peterselie
Delhaize Kruiden | Peterselie
9 gr
  • little-lione.external.82792960.svg
0
89
Tomaten | Gepeld | Bio
Delhaize Tomaten | Gepeld | Bio
400 gr
Bio
    0
    95
    Paneermeel
    Anco Paneermeel
    200 gr
    0
    67
    Kruiden | Paprika | Gerookt
    Santa Maria Kruiden | Paprika | Gerookt
    37 gr
    3
    35
    Butchers Burger | Bio
    Delhaize Butchers Burger | Bio
    3 × +/- 300 gr
    Bio
      +/-€
      6
      18
      Tijm | Verpakt
      Delhaize Tijm | Verpakt
      20 gr
      1
      39
      Witte uien | Netje
      Delhaize Witte uien | Netje
      400 gr
      1
      69
      Saus | Worcester
      Lea & Perrins Saus | Worcester
      15 cl
      3
      39
      Wortelen | Bos | Verpakt
      Delhaize Wortelen | Bos | Verpakt
      1 st
      2
      19

      Reeds in je keuken

      Tarwebloem
      Delhaize Tarwebloem
      1 kg
      • little-lione.external.82792960.svg
      0
      49
      Olijfolie | Culinaire
      Delhaize Olijfolie | Culinaire
      50 cl
      • little-lione.external.82792960.svg
      4
      99
      Totaal:
      +/-€33,06