Gegrilde zalm met glazuur van zoete mosterd


Makkelijk
< 30 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 800 g zalmfilet met vel
- 2 el honing
- 3 els mosterd
- 4 el olijfolie
- 1 bussel dille
- 4 takjes rozemarijn
- 1 afgestreken el Provençaalse kruiden
- 4 grote zoete aardappelen
- 2 limoenen
- 4 teentjes knoflook
- zout en peper
- 800 g zalmfilet met vel
- 2 el honing
- 3 els mosterd
- 4 el olijfolie
- 1 bussel dille
- 4 takjes rozemarijn
- 1 afgestreken el Provençaalse kruiden
- 4 grote zoete aardappelen
- 2 limoenen
- 4 teentjes knoflook
- zout en peper