• Gegrilde gamba’s en venkelsalade met “leche de tigre”
    Nutri-Score A

Gegrilde gamba’s en venkelsalade met “leche de tigre”

door Jeroen De Pauw
Gegrilde gamba’s en venkelsalade met “leche de tigre”A
Gemiddeld
> 60 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
  • 800 g hele diepvriesgarnalen
  • 1 venkel
  • 1 teentje knoflook
  • 6 passievruchten
  • 1 sinaasappel
  • 2 limoenen
  • 1/2 rode peper
  • 4 takjes koriander
  • 4 takjes dille
  • 3 el olijfolie
  • 1 el za'atar
  • 1 el Lime Pepper' Santa Maria
  • zout
  • 800 g hele diepvriesgarnalen
  • 1 venkel
  • 1 teentje knoflook
  • 6 passievruchten
  • 1 sinaasappel
  • 2 limoenen
  • 1/2 rode peper
  • 4 takjes koriander
  • 4 takjes dille
  • 3 el olijfolie
  • 1 el za'atar
  • 1 el Lime Pepper' Santa Maria
  • zout