Gegrilde gamba’s en venkelsalade met “leche de tigre”
door Jeroen De Pauw


Gemiddeld
> 60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 800 g hele diepvriesgarnalen
- 1 venkel
- 1 teentje knoflook
- 6 passievruchten
- 1 sinaasappel
- 2 limoenen
- 1/2 rode peper
- 4 takjes koriander
- 4 takjes dille
- 3 el olijfolie
- 1 el za'atar
- 1 el Lime Pepper' Santa Maria
- zout
- 800 g hele diepvriesgarnalen
- 1 venkel
- 1 teentje knoflook
- 6 passievruchten
- 1 sinaasappel
- 2 limoenen
- 1/2 rode peper
- 4 takjes koriander
- 4 takjes dille
- 3 el olijfolie
- 1 el za'atar
- 1 el Lime Pepper' Santa Maria
- zout
