Recept zoekresultatenGegrilde forel met rozemarijn en express ratatouille
Delhaize logo
  • Gegrilde forel met rozemarijn en express ratatouille
    A

Gegrilde forel met rozemarijn en express ratatouille

Gegrilde forel met rozemarijn en express ratatouilleA
Makkelijk
30-60 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • 4 Ardense forellen
  • 1 maaltijdbox ‘Rappe ratatouille’
  • 1 courgette
  • 4 citroenen
  • 160 g rozemarijn
  • 4 el olijfolie
  • 1 dl olijfolie
  • peper
  • zout
  • 4 Ardense forellen
  • 1 maaltijdbox ‘Rappe ratatouille’
  • 1 courgette
  • 4 citroenen
  • 160 g rozemarijn
  • 4 el olijfolie
  • 1 dl olijfolie
  • peper
  • zout

Begin met koken

: 45 min.
1
Snijd de courgette en de groenten uit de box (aubergine, selder, zoete puntpaprika en tomaten) in kleine blokjes of in stukken. Hak de knoflook en de ui fijn. Fruit alles 2 min. op een vrij hoog vuur, in een grote sauteerpan met 1 dl olijfolie. Zet het deksel op de pan en laat 10 min. op een zacht vuurtje slinken. Voeg de helft van de specerijen en het tomatenconcentraat toe. Vul de lege doos met water en giet dit bij de bereiding. Laat nog 20 min. koken. Kruid naar eigen smaak met de rest van de specerijen.
2
Kook de pasta van de maaltijdbox volgens de instructies op de verpakking. Giet ze af en meng ze met 2 el olijfolie. Kruid met zout.
3
Spoel de forellen onder koud water, dep ze droog en kruid de binnenkant. Open 4 visroosters, bedek ze aan de 2 kanten met rozemarijn en citroenschijfjes. Leg er de forellen op en sluit de roosters. Besprenkel de forellen met water en bak ze 15 min. op de barbecue. Draai ze af en toe en besprenkel ze regelmatig met water zodat de rozemarijn niet aanbrandt.
4
Serveer de vis met de ratatouille en de pasta. Werk af met de olijven uit de box en een beetje tijm als je er in huis hebt. Besprenkel de forellen met een scheutje olijfolie.
1
Snijd de courgette en de groenten uit de box (aubergine, selder, zoete puntpaprika en tomaten) in kleine blokjes of in stukken. Hak de knoflook en de ui fijn. Fruit alles 2 min. op een vrij hoog vuur, in een grote sauteerpan met 1 dl olijfolie. Zet het deksel op de pan en laat 10 min. op een zacht vuurtje slinken. Voeg de helft van de specerijen en het tomatenconcentraat toe. Vul de lege doos met water en giet dit bij de bereiding. Laat nog 20 min. koken. Kruid naar eigen smaak met de rest van de specerijen.
2
Kook de pasta van de maaltijdbox volgens de instructies op de verpakking. Giet ze af en meng ze met 2 el olijfolie. Kruid met zout.
3
Spoel de forellen onder koud water, dep ze droog en kruid de binnenkant. Open 4 visroosters, bedek ze aan de 2 kanten met rozemarijn en citroenschijfjes. Leg er de forellen op en sluit de roosters. Besprenkel de forellen met water en bak ze 15 min. op de barbecue. Draai ze af en toe en besprenkel ze regelmatig met water zodat de rozemarijn niet aanbrandt.
4
Serveer de vis met de ratatouille en de pasta. Werk af met de olijven uit de box en een beetje tijm als je er in huis hebt. Besprenkel de forellen met een scheutje olijfolie.
Nutritionele informatie
A
Per 100g: Energie: 157 kcal - Vetten: 10,5 g - Koolhydraten: 6,6 g - Vezels: 1,9 g - Eiwitten: 8,2 g
Wat is de Nutri-Score?
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.

Score

Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!

Nutritionele informatie

Per 100g: Energie: 157 kcal - Vetten: 10,5 g - Koolhydraten: 6,6 g - Vezels: 1,9 g - Eiwitten: 8,2 g
Lactose vrij
Barbecue
Hoofdgerecht
Hoofdgerecht

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Filet | Forel | Ardeens | Vel
Taste of Inspirations Filet | Forel | Ardeens | Vel
+/- 255 gr
+/-€
6
12
Ratatouille
Delhaize Ratatouille
250 gr
2
99
Courgette
Delhaize Courgette
1 st
0
99
Citroen | 1 st
Delhaize Citroen | 1 st
1 st
0
69
Rozemarijn | Verpakt
Delhaize Rozemarijn | Verpakt
8 × 20 gr
1
55

Reeds in je keuken

Olijfolie | Culinaire
Delhaize Olijfolie | Culinaire
50 cl
  • little-lione.external.82792960.svg
4
99
Kruiden | Peper | Wit | Gemalen
Delhaize Kruiden | Peper | Wit | Gemalen
45 gr
1
29
Zout | Keuken
365 Zout | Keuken
1 kg
  • little-lione.external.82792960.svg
0
35
Totaal:
+/-€23,19