Gegrilde calamares en inktvis met kruidenolie
door Jeroen De Pauw


Makkelijk
< 30 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 6 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 400 g inktvistubes
- 2 lente-uitjes
- 2 citroenen bio
- 3 dl slaolie
- 4 el (olijf)olie
- 400 g inktvistentakels
- 4 teentjes knoflook
- 1 grote rode peper
- 1/2 bussel koriander
- 1/2 bussel basilicum
- 1/4 bussel bladpeterselie
- peper
- zout
- 400 g inktvistubes
- 2 lente-uitjes
- 2 citroenen bio
- 3 dl slaolie
- 4 el (olijf)olie
- 400 g inktvistentakels
- 4 teentjes knoflook
- 1 grote rode peper
- 1/2 bussel koriander
- 1/2 bussel basilicum
- 1/4 bussel bladpeterselie
- peper
- zout