Gegratineerde amandelschelpen met pesto van peterselie

Makkelijk
< 30 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 12 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 12 amandelschelpen
 - 25 g blaadjes platte peterselie
 - 25 g geraspte parmezaan
 - 25 g pijnboompitten
 - 1 kleine sjalot
 - 1 teentje knoflook
 - 20 g oud broodkruim
 - 5 cl droge witte wijn
 - 6 cl olijfolie
 - 3 dikke el grof zout
 
- 12 amandelschelpen
 - 25 g blaadjes platte peterselie
 - 25 g geraspte parmezaan
 - 25 g pijnboompitten
 - 1 kleine sjalot
 - 1 teentje knoflook
 - 20 g oud broodkruim
 - 5 cl droge witte wijn
 - 6 cl olijfolie
 - 3 dikke el grof zout
 
