Gegratineerde amandelschelpen met pesto van peterselie

Makkelijk
< 30 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 12 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 12 amandelschelpen
- 25 g blaadjes platte peterselie
- 25 g geraspte parmezaan
- 25 g pijnboompitten
- 1 kleine sjalot
- 1 teentje knoflook
- 20 g oud broodkruim
- 5 cl droge witte wijn
- 6 cl olijfolie
- 3 dikke el grof zout
- 12 amandelschelpen
- 25 g blaadjes platte peterselie
- 25 g geraspte parmezaan
- 25 g pijnboompitten
- 1 kleine sjalot
- 1 teentje knoflook
- 20 g oud broodkruim
- 5 cl droge witte wijn
- 6 cl olijfolie
- 3 dikke el grof zout