Pilav met schelpdieren

Gemiddeld
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 2 schaaltjes schelpdieren naar keuze: tapijtschelpen, kokkels, venusschelpen of zwaardschedes
- 300 g Victoriarijst of langkorrelrijst met normale kooktijd, los verpakt
- 100 g bio erwten
- 150 g passata
- 1 rode paprika
- 1 ui
- 1 teentje knoflook
- 15 cl droge witte wijn
- 4 e.l. olijfolie
- 1 dopje saffraanpoeder
- 1 visbouillonblokje
- 1 blaadje verse laurier
- 3 dikke el grof zout
- 1 citroen
- 2 schaaltjes schelpdieren naar keuze: tapijtschelpen, kokkels, venusschelpen of zwaardschedes
- 300 g Victoriarijst of langkorrelrijst met normale kooktijd, los verpakt
- 100 g bio erwten
- 150 g passata
- 1 rode paprika
- 1 ui
- 1 teentje knoflook
- 15 cl droge witte wijn
- 4 e.l. olijfolie
- 1 dopje saffraanpoeder
- 1 visbouillonblokje
- 1 blaadje verse laurier
- 3 dikke el grof zout
- 1 citroen