Recept zoekresultatenGebraden Mechelse koekoek met pittige boter onder het vel
Recept zoekresultatenGebraden Mechelse koekoek met pittige boter onder het vel
Delhaize logo
  • Gebraden Mechelse koekoek met pittige boter onder het vel
    Nutri-Score C

Gebraden Mechelse koekoek met pittige boter onder het vel

Gebraden Mechelse koekoek met pittige boter onder het velC
Makkelijk
< 30 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
  • 1 Mechelse koekoek
  • 800 g krieltjes
  • 125 g zachte gezouten boter
  • 2 takjes rozemarijn
  • 4 takjes tijm
  • 4 teentjes knoflook
  • 30 g ‘Chicken & Steak’-kruiden Santa Maria
  • 1 Mechelse koekoek
  • 800 g krieltjes
  • 125 g zachte gezouten boter
  • 2 takjes rozemarijn
  • 4 takjes tijm
  • 4 teentjes knoflook
  • 30 g ‘Chicken & Steak’-kruiden Santa Maria