Overslaan
Delhaize logo

Welkom

Naar mijn profiel
0

GRATIS COLLECT deze week 🛒🚗Geniet van gratis collect met de code COLFREE!> Profiteer ervan! <

Recept zoekresultatenGebakken quinoa met gebraden kip, erwtjes en spinazie
Delhaize logo
  • Gebakken quinoa met gebraden kip, erwtjes en spinazie
    A

Gebakken quinoa met gebraden kip, erwtjes en spinazie

Moeilijkheid

Makkelijk

Duur

< 30 min.

Budget

€

Score

4 op 5
Gluten vrij
Kids,Moederdag,Vlees - minder dan 3€
Hoofdgerecht
Gebakken quinoa met gebraden kip, erwtjes en spinazieA

Ingrediënten voor 4 Porties

4 Porties
  • zout
  • 400 g quinoa
  • 2 l gezouten water
  • 2 borsten van gebraden kip
  • 200 g erwtjes (diepgevroren)
  • 100 g jonge spinazieblaadjes
  • 2 e.l. olijfolie
  • zwarte peper

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Quinoa | 3Kleuren | 90sec

Bosto

Quinoa | 3Kleuren | 90sec

2 x 200 gr

€4,79

Mineraalwater | Niet bruisend | PET

Contrex

Mineraalwater | Niet bruisend | PET

6 x 1 l

€4,69

Filet | Kip | Bio

Delhaize

Filet | Kip | Bio

+/- 300 gr

Bio

+/-€7,50

Doperwten | Extra fijn | Bio | Bokaal

Delhaize

Doperwten | Extra fijn | Bio | Bokaal

220 gr

Bio

€0,99

Spinazie | Bio

Delhaize

Spinazie | Bio

100 gr

Bio

€2,19

Reeds in je keuken

Kruiden | Zout | Berg | Molen

Santa Maria

Kruiden | Zout | Berg | Molen

140 gr

€5,55

Olijfolie | Culinaire

Delhaize

Olijfolie | Culinaire

50 cl

Kleine Leeuw, kleine prijs

€4,99

Kruiden | Peper | Mix

Santa Maria

Kruiden | Peper | Mix

41 gr

€4,25

Totaal:
+/-€20,16

Begin met koken

Bereidingstijd: 15 min + 15 min baktijd

  1. Doe de quinoa in een fijn vergiet en spoel af met koud water. Laat uitlekken.
  2. Kook de quinoa 15 min in het gezouten water. Laat uitlekken.
  3. Haal het vel van de stukjes kip en snijd het vlees in stukken.
  4. Giet olijfolie in een grote kookpot. Voeg de quinoa en de erwtjes toe. Voeg de spinazie en de kip toe wanneer de bereiding warm is. kruid met zout en peper en meng.
  5. Het gerecht is klaar wanneer de spinazie geslonken is.

Nutritionele informatie

Per 100g bereid recept: energie (kJ): 288; energie (kCal): 68; vetten (g): 1,8; verzadigde vetten (g): 0,2; koolhydraten (g): 9,4; suikers (g): 0,6; vezels (g): 1,5; eiwitten (g): 2,8; zout (g): 0. Energie (kcal/portie): 468,86
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.
Nutritionele informatieA
Per 100g bereid recept: energie (kJ): 288; energie (kCal): 68; vetten (g): 1,8; verzadigde vetten (g): 0,2; koolhydraten (g): 9,4; suikers (g): 0,6; vezels (g): 1,5; eiwitten (g): 2,8; zout (g): 0. Energie (kcal/portie): 468,86
Wat is de Nutri-Score?
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.
Score
Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Gluten vrij
Kids,Moederdag,Vlees - minder dan 3€
Diner
Lente,Lente
Hoofdgerecht
  • Gebakken quinoa met gebraden kip, erwtjes en spinazie
    A

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Quinoa | 3Kleuren | 90sec

Bosto

Quinoa | 3Kleuren | 90sec

2 x 200 gr

€4,79

Mineraalwater | Niet bruisend | PET

Contrex

Mineraalwater | Niet bruisend | PET

6 x 1 l

€4,69

Filet | Kip | Bio

Delhaize

Filet | Kip | Bio

+/- 300 gr

Bio

+/-€7,50

Doperwten | Extra fijn | Bio | Bokaal

Delhaize

Doperwten | Extra fijn | Bio | Bokaal

220 gr

Bio

€0,99

Spinazie | Bio

Delhaize

Spinazie | Bio

100 gr

Bio

€2,19

Reeds in je keuken

Kruiden | Zout | Berg | Molen

Santa Maria

Kruiden | Zout | Berg | Molen

140 gr

€5,55

Olijfolie | Culinaire

Delhaize

Olijfolie | Culinaire

50 cl

Kleine Leeuw, kleine prijs

€4,99

Kruiden | Peper | Mix

Santa Maria

Kruiden | Peper | Mix

41 gr

€4,25

Totaal:
+/-€20,16