Recept zoekresultatenGebakken linguine met garnalen, groenten en miniloempia’s
Delhaize logo
  • Gebakken linguine met garnalen, groenten en miniloempia’s
    B

Gebakken linguine met garnalen, groenten en miniloempia’s

door Gema Gomez
Gebakken linguine met garnalen, groenten en miniloempia’sB
Makkelijk
< 30 min.
5/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • 300 g bevroren garnaalstaarten
  • 1 citroen
  • 400 g bevroren miniloempia’s met groenten
  • 300 g linguine
  • 4 el zoetzure chilisaus
  • 6 el olijfolie
  • 1 el zachte curry
  • 2 zakjes wok groentenmix 400gr
  • 4 el gesuikerde sojasaus
  • cayennepeper
  • peper
  • zout
  • 300 g bevroren garnaalstaarten
  • 1 citroen
  • 400 g bevroren miniloempia’s met groenten
  • 300 g linguine
  • 4 el zoetzure chilisaus
  • 6 el olijfolie
  • 1 el zachte curry
  • 2 zakjes wok groentenmix 400gr
  • 4 el gesuikerde sojasaus
  • cayennepeper
  • peper
  • zout

Begin met koken

: 25 min.
1
Verwarm de oven voor op 200°C en verwarm een kookpot water voor de pasta. Bedek een ovenplaat met bakpapier, verdeel er de miniloempia’s over en bak ze volgens de instructies op de verpakking.
2
Kook de linguine al dente volgens de instructies op de verpakking en spoel ze onder koud water.
3
Pel de ontdooide garnalen, meng ze met 2 el olijfolie en een beetje cayennepeper, naar eigen smaak. Bak ze in een grote sauteerpan op een vrij hoog vuur goudbruin. Schep de garnalen op een bord, voeg 4 el olie in de sauteerpan toe en schep er de groenten bij. Bestrooi met curry en fruit 4 min. op een vrij hoog vuur.
4
Voeg de linguine in de sauteerpan toe, samen met de sojasaus en de chilisaus. Fruit 2 min. op een vrij hoog vuur. Breng verder op smaak, voeg de garnalen toe en meng 1 min.
5
Dien meteen op, met de miniloempia’s en 1 citroenpartje. Zet een beetje chilisaus apart op tafel.
6
Tip: pimp je gerecht eventueel met een beetje verse koriander, pinda’s of gesnipperde lente-uitjes.
1
Verwarm de oven voor op 200°C en verwarm een kookpot water voor de pasta. Bedek een ovenplaat met bakpapier, verdeel er de miniloempia’s over en bak ze volgens de instructies op de verpakking.
2
Kook de linguine al dente volgens de instructies op de verpakking en spoel ze onder koud water.
3
Pel de ontdooide garnalen, meng ze met 2 el olijfolie en een beetje cayennepeper, naar eigen smaak. Bak ze in een grote sauteerpan op een vrij hoog vuur goudbruin. Schep de garnalen op een bord, voeg 4 el olie in de sauteerpan toe en schep er de groenten bij. Bestrooi met curry en fruit 4 min. op een vrij hoog vuur.
4
Voeg de linguine in de sauteerpan toe, samen met de sojasaus en de chilisaus. Fruit 2 min. op een vrij hoog vuur. Breng verder op smaak, voeg de garnalen toe en meng 1 min.
5
Dien meteen op, met de miniloempia’s en 1 citroenpartje. Zet een beetje chilisaus apart op tafel.
6
Tip: pimp je gerecht eventueel met een beetje verse koriander, pinda’s of gesnipperde lente-uitjes.
Nutritionele informatie
B
Per 100 g: Energie: 132 kcal - Vetten: 4,2 g - Koolhydraten: 16,9 g - Vezels: 2,1 g - Eiwitten: 5,1 g
Wat is de Nutri-Score?
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.

Score

Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!

Nutritionele informatie

Per 100 g: Energie: 132 kcal - Vetten: 4,2 g - Koolhydraten: 16,9 g - Vezels: 2,1 g - Eiwitten: 5,1 g
Lactose vrij
Vis - minder dan 3€
Hoofdgerecht