1
Verwarm de oven voor op 200°C en verwarm een kookpot water voor de pasta. Bedek een ovenplaat met bakpapier, verdeel er de miniloempia’s over en bak ze volgens de instructies op de verpakking.
2
Kook de linguine al dente volgens de instructies op de verpakking en spoel ze onder koud water.
3
Pel de ontdooide garnalen, meng ze met 2 el olijfolie en een beetje cayennepeper, naar eigen smaak. Bak ze in een grote sauteerpan op een vrij hoog vuur goudbruin. Schep de garnalen op een bord, voeg 4 el olie in de sauteerpan toe en schep er de groenten bij. Bestrooi met curry en fruit 4 min. op een vrij hoog vuur.
4
Voeg de linguine in de sauteerpan toe, samen met de sojasaus en de chilisaus. Fruit 2 min. op een vrij hoog vuur. Breng verder op smaak, voeg de garnalen toe en meng 1 min.
5
Dien meteen op, met de miniloempia’s en 1 citroenpartje. Zet een beetje chilisaus apart op tafel.
6
Tip: pimp je gerecht eventueel met een beetje verse koriander, pinda’s of gesnipperde lente-uitjes.
1
Verwarm de oven voor op 200°C en verwarm een kookpot water voor de pasta. Bedek een ovenplaat met bakpapier, verdeel er de miniloempia’s over en bak ze volgens de instructies op de verpakking.
2
Kook de linguine al dente volgens de instructies op de verpakking en spoel ze onder koud water.
3
Pel de ontdooide garnalen, meng ze met 2 el olijfolie en een beetje cayennepeper, naar eigen smaak. Bak ze in een grote sauteerpan op een vrij hoog vuur goudbruin. Schep de garnalen op een bord, voeg 4 el olie in de sauteerpan toe en schep er de groenten bij. Bestrooi met curry en fruit 4 min. op een vrij hoog vuur.
4
Voeg de linguine in de sauteerpan toe, samen met de sojasaus en de chilisaus. Fruit 2 min. op een vrij hoog vuur. Breng verder op smaak, voeg de garnalen toe en meng 1 min.
5
Dien meteen op, met de miniloempia’s en 1 citroenpartje. Zet een beetje chilisaus apart op tafel.
6
Tip: pimp je gerecht eventueel met een beetje verse koriander, pinda’s of gesnipperde lente-uitjes.